-->

2017/02/05

VOIKO OMAAN KOTIIN KYLLÄSTYÄ?


 Tiedättekö sen tunteen, kun oikein mikään ei kiinnosta? Tekisi mieli vaan makoilla koko ajan ja tuijottaa telkkaria sohvanpohjalta. Mun tämä viikko on ollut hiukan sellainen ja mietinkin pitkään, mistä se oikein voi johtua. Töihin menossa ei ole mitään ongelmaa ja tykkään kyllä tosiaan lähteä töihin, mutta heti kun pääsin töistä kotiin, tuntui että en jaksanut evääni revauttaa mihinkään suuntaan.


Tulin nyt jakamaan samalla teille random-kotikuvia meiltä, koska myöhemmin älysin sen, että mua on alkanut hiukan ärsyttämään tämä nykyinen koti-tilanne. Kohta meidän asunnossa tulee kaksi vuotta täyteen, joten voisimme hyvin laittaa tämän asunnon myyntiin. En tietystikkään haluaisi luopua tästä ennen kuin olemme sen täydellisen talon löytäneet.

Tässä talokuumeen aikana kävinkin itseäni kiusaamassa, nimittäin katsomassa tosi ihanaa taloa. Heti kun tulin kotiin, niin aloinkin vaan harmittelemaan, että mulla on aivan kauhea sisustuskuume meneillään, mutta en haluaisi enää tehdä muutoksia tähän meidän nykyiseen asuntoon. Koko ajan haaveilen vaan miltä meidän talo tulisi näyttämään. Etsin vaan virheitä meidän kämpästä ja ärsyynnyn lisää. Voi kun voisi vaihtaa lattian, mutta ei viitsi. Voi kun voisi kaataa keittiön seinän, mutta sitäkään ei viitsisi tehdä enää. Myös ideoita alkaa olla pilvin pimein, mutta asunnosta loppuu tila jo alta aika yksikön.


Olen aina kyllä hirveä hätähousu ja haluaisinkin kaikki tänne nyt heti. Sen täydellisen talon löytäminen ei vaan tule olemaan meille helppoa, koska vaadimme siltä tulevalta talolta monia eri juttuja. Olisi kiva kuitenkin kokeilla laittaa omakin myyntiin jo nyt, mutta sitten pelkään, että joudumme muuttamaan vuokralle ja odottelemaan siellä mistä löytäisimme sen omakotitalon.. En tiedä, johtuuko tämä minun "kotikriisi" nyt siitä, etten myöskään malta olla kovin kauaa paikallaan. Olemme kuitenkin asuneet seitsemässä eri asunnossa, eli asuntoa on vaihdeltu aina vaan paremmaksi ja paremmaksi. Viimeksi kun muutimme tähän, niin lupasin itselleni, että seuraava muutto olisi omakotitaloon, koska en tosiaankaan haluaisi muuttaa enää mihinkään vuokralle.

No mutta, sainpahan vähän purettua tänne mun tuntemuksiani, vaikka tämä tuntuukin melko turhalle asialle :D Yritänkin nyt just keksiä uusia pienempiä sisustusratkaisuja kotiin, joita voisin toteuttaa että tämä pahin sisustuskuume menisi ohitse. Ehkä Ikean reissu olisi ihan paikallaan ja uusien ja kotiin voisi keksiä vaikka uudet tekstiilit kevääksi? (ja koittaa olla tyytyväinen jo siihen, mitä on..)

Onko siellä muilla ollut talo/sisustuskuumetta?

15 kommenttia:

 1. Tiedän noi sun fiilikset! Ps. Täällä myös toinen hätähousu tyyppinen ihminen haha :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää hätähousuna oleminen on kyllä välillä hiukan rasittavaa! :,D

   Poista
 2. Oi on kyllä tuttu fiilis! Kokoajan keksii kaikkea, mitä haluaisi muuttaa asunnossaan, mutta ei vaan voi :D Kyllä se täydellinen talo tulee teilel vielä vastaan ♥

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä etten oo ainut joka kamppailee tällästen asioiden kanssa! Täydellinen talo olisi kyllä jo löydetty, mutta oman myynti tietysti hidastaa uuden hankkimista :/

   Poista
 3. Tuttu fiilis, hoppuhousu täälläkin. :D Oon ihan kyllästynyt nykyiseen kotiimme. Haluaisin muuttaa pois siihen unelma kotiin - joka vaan ei ole tullut vielä vastaan ;D Hirveästi ei kehtaa lähteä nykyistä uusimaan ja kohentamaan, sillä meillä tämä tulee jäämään vuokralle. Hinku vaan on erittäin suuri ja jatkuvasti löytää itsensä hypistelemässä kaikkea ihanaa ja mukavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan samat fiilikset mullakin!! Ollaan kans mietitty että vuokrattaisiinko tää nykyinen, mut täytyisi tietty selvittää asia ensin pankissa :) onneksi omaan kotiin voi ostaa niitä pieniä juttuja mutta isommat muutokset saa kyllä jättää odottamaan taloa varten!

   Poista
 4. Ihana blogi, hyviä kuvia! :) ja oot hyvä sisustamaan!

  VastaaPoista
 5. Eikun sitä unelmakotia etsimään? Meillä kävi tuuri ja löydettiin suht.äkkiä tämä meidän koti. Ensin käytiin lainalupaus hankkimassa että tiesi minkä hintaista pystytään edes haaveilemaan( onneksi ehdittiin saada laina ennenkuin tuli nämä pakolliset 10% säästöt/omaisuuden lainaa hakiessa)

  Käytiin paria taloa kattomassa ja aina oli jossain joku juttu mikä ei matkannut. Nykyinen kolahti sitten heti <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Unelmakoti kyllä löytyi kerta heitolla ja ollaankin menossa pyytämään pankista se lainalupaus, sitten tietää että onko mahdollista edes siihen taloon + oma varmaan laitetaan sitten myyntiin tai jätetään vuokrattavaksi, se selviääpi sieltä pankista sitten :) olen kuitenkin niin hätähousu että haluaisin jo tyyliin heti just muuttaa siihen omaan taloon! :D

   Poista
 7. Täällä myös yksi hätähousu, ihan kamalaa jos jotain asiaa joutuu odottamaan :D Teillä on niin ihanan näköinen sisustus kotona ♥ Kova sisustuskuume on päällä vähän koko ajan ja varsinkin nyt kun mennään lähemmäksi kevättä niin se vaan taas kasvaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eli en ole ainoa hätäilijä! :,D ja voi kiitos, ihana kuulla et tykkäät meidän sisustuksesta! Ja tää kevät on kyllä pahinta aikaa, miks sillon just haluaa tehdä kaikkia uudistuksia?!

   Poista
 8. Täällä yks talokuumeinen! :D Oon kyllä tyytyväinen tähän meidän rivitalokolmioon, mutta oon kauan haaveillut omakotitalosta enkä malttais odottaa, että semmosen saisin. :D Menee täs nyt viel ainakin pari vuotta, että palaan työelämään, kun oon nyt kotona lasten kans et täytyy vaan odotella. Asiaa ei kyllä helpota yhtään se, että yks kaveripariskunta osti just omakotitalon... :D

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on aivan samat fiilikset!! Meillä ei nyt ole muita rajotteita kuin uuden löytäminen ja vanhan myyminen, mutta sekään ei ole niin helppoa kuin luulisi! :)

   Poista