2017/03/06

ALLE 8 EURON MEIKKITUOTTEET

yhteystyössä Thebos.fi
Nykyää tuntuu, että meikkipussin sisällön pitää maksaa monia satoja euroja. Tottakai laatua saa maksamalla enemmän, mutta kalleimmissa meikeissä merkkikin maksaa paljon. Meikit ovat kuitenkin niin kuluvaa tavaraa, joten miksei voisi hankkia myös niitä halvempia meikkejä? Otinkin kokeiluun kuusi erilaista tuotetta, jotka maksoivat kaikki alle 8 euroa!

Meikkivoidetta kuluu itselläni ainakin hyvin paljon, joten siihen en viiti satsata monia kymppejä. Joudun myös sekoittelemaan kahta eriväristä meikkivoidetta keskenään, riippuen siitä kuinka paljon olen käyttänyt itseruskettavaa. Myöskin meikkivoideen pysyvyys on ainakin itselleni tärkeää ja tämä onkin vedenkestävä! Olen myös kova beautyblenderin käyttäjä, mutta silmänympärysten laitto isolla sienellä on ollut hiukan haastavaa. Nämä söpöt pienet blenderit ovatkin olleet oiva apu meikkivoiteen levitykseen!

Meikkivoide alessa täältä ja mini beautyblenderit täältä

Viime aikoina olen myös addiktoitunut käyttämään sekä aurinkopuuteria, että highlightia. Olen aina halunnut kokeilla tuollaisia "puuterihelmiä" ja tuosta aurinkopuuterista saakin ihanan hehkun poskille! Aurinkopuuterin kaveriksi lähtikin vielä kokeiltavaksi highligh, joka vaikuttaa ainakin hyvältä pigmenttinsä puolesta!
highlight täältä ja aurinkopuuteri täältä


Ylä-asteella tuli laitettua valkoista hilettä aina suttuisesti silmänurkkaan. Nyt onneksi siitä trendistä on päästy jo yli! Valkoinen tussi lähti kuitenkin kokeiltavaksi, koska halusin saada alaluomelle vaaleutta avaamaan katsetta. Tämä toimiikin hyvin kun laittaa alaripsille vielä ripsivärin!

rajauskynä täältä

Kuka tunnustaa olevansa laiska meikkisiveltimien putsaaja? Täällä ainakin nousee yksi käsi ja joskus kun meikki-inspiraatio iskee, niin meikkisiveltimetkin saattavat loppua kesken. Helpotusta siihen tuo nyt tämä pieni purkki, jonka sisällä on vaahtomuovi. Siveltimen pystyy pyyhkäisemään käytön jälkeen sienessä ja näin ollen pystyt käyttämään sivellintä taas uudelleen erivärisessäkin luomivärissä. Tietysti tämän lisäksi meikkisiveltimet tulee pestä säännöllisesti ja perusteellisesti, mutta tällä saa pikaputsauksen tehtyä siveltimille esimerkiksi reissussa!

meikkisiveltimien putsausrasia täältä 

Kaikinpuolin tykkäsin kaikista meikeistä todella paljon! Lompakon ei selkeästikään tarvitse tyhjentyä täysin meikkiostoksien takia. Thebos- sivustolla on myös todella paljon alennuksia meikeissä, joten kannattaa kurkata! 


4 kommenttia:

 1. Vähänkös kiva postaus! :) Mä olen tosi huono ostamaan hirveän kalliita meikkejä, koska kadotan niitä aina joka paikkaan :D
  p.s sulla on tosi kiva banneri!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla että tykkäsit tästä! :) tuolloin onkin hyvä ostaa halvempia meikkejä jos ne meinaa hukkua :D! Ja kiitokset! <3

   Poista
 2. Ostin itse eilen kolmella eurolla hätäripsarin, ja olen yllättynyt, miten hyvin se toimi! Täytyy kai alkaa tutustua noihin halvempiinkin merkkeihin ettei tarvitse arkinaamaan upottaa montaa sataa euroa vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on kyllä aivan totta, myös osa halvemmista meikeistä on tosi hyviä! :)

   Poista