-->

2017/03/15

KEVÄÄN SISUSTUSHAAVEET


Sisustusinspiraatio on aina itselläni ainakin huipussaan näin kevättä kohti. Talvisomisteet voi viedä varaston perälle ja kotiin tekee mieli ostaa aina uusia tuoreita tulppaaneita. Uusimpia sisustustrendejä tulee katseltua sivusilmällä, mutta harvoin alan yhdistelemään meidän sisustustyyliin mitään radikaalimpia trendimuutoksia.
 
Sisustustyylimme tulee pysymään edelleen samalla linjalla, eli kimaltavaa ja valkoista, niihin ei vaan voi kyllästyä. Sen lisäksi haluaisin yhdistää tänne hiukan pehmoisia vilttejä, kromisia sisustusesineitä, hiukan ruusukultaa ja uusia tekstiilejä. Tapettikuume myös nostaa jälleen päätään, mutta ehkä säästän tapetoinnit seuraavaa kotia varten! Vaaleanpunainen on ollut ehdottomasti aina yksi lempiväreistäni, joten ehkä sitä olisi myös tulossa meidän keväiseen ilmeeseen. Takapihalle odotan jo innolla, että saan laittaa pihakalusteet ja vaaleanpunaisia somisteita!
 
Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet tänä keväänä?

2 kommenttia:

 1. Mun tekis mieli vetää koko kämpän sisustus uusiksi, vaikka ei tätä ollakaan edes mitenkään laitettu. Mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista niin mä tykkäisin kovasti ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo värimaailma kuulostaa kyllä niin kivalle! :) Eikun sisustamaan kotia mieluisaksi!

   Poista