2017/03/22

MILK&BLUSH HAIR


Kaikki blogini lukijat varmasti tietävät ehkä suurimman addiktion elämässä, eli hiustenpidennykset. Olen käyttänyt 10 vuoden ajan lähestulkoon koko ajan pidennyksiä ja monia monia eri pidennystekniikoita. Myöskin monet hiustenpidennys kaupat ovat tulleet minulle todellakin tutuksi!

Ostan uudet jatkeet n. 3-4 kk välein. Nyt kuitenkin halusin koittaa "säästää" tässä asiassa ja nyt käytössäni on kolmet eri jatkeet eri käyttötarkoituksiin. Yhdet ovat siis suorat hiukset, yhdet sotkuisen nutturan tekemiseen ja nyt vielä tilasin nämä kampaus/kiharahiukset. Toivoisin että tämä monien pidennyksien käyttäminen antaisi jatkeille hiukan pidemmän käyttöajan, koska niitä ei tarvisi lämpökäsitellä niin useasti, eikä myöskään tupeerata, kun nutturan tekoa varten on valmiiksi hiukan takkuisempi hiustuppo.

Tilasin ensimmäistä kertaa hiustenpidennykset Milk&Blush verkkokaupasta. Ostoskoriini valikoitui n. 60cm pitkät kokopään klipsipidennykset sävyssä Oh my Gwen Stefani. Paketti saapui perille alle viikossa ja todellakin plussaa tälle aivan ihanalle paketille!! Pidennykset eivät ole olleet kuin pari kertaa vasta käytössä, joten en osaa vielä tässä vaiheessa sanoa, minkälaatuisia ovat. Miinusta oli kuitenkin hiukan keltaisempi sävy, kuin mitä kuvassa oli. Rapunzelilta hiuksia tilatessa en ole joutunut sävyttämään niitä ollenkaan, mutta nyt menin sitten läträämään näitä hopeashampoossa (hiuksiin jäikin tyylikkäästi hiukan sinisempiä kohtia, noh onneksi ne haalistuu ajankuluessa! :D) En saanut vielä napattua hiuksista kuvia, mutta näätte sitten ensi asukuvissa miltä hiukset näyttävät käytössä!

Onko siellä muita jotka ovat käyttäneet Milk&Blushin hiustenpidennyksiä? 

2 kommenttia:

  1. En ookaan ennen kuullut tästä merkistä, mut piti mennä heti tsekkaamaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni oli ainakin suositellut tätä merkkiä eli toivon mukaan on nää kestäis käytössä pidempään! :)

      Poista