2017/03/01

OLOHUONEESEEN UUTTA ILMETTÄ

Olen nyt kevään tullen innostunut taas shoppailemaan sisustusjuttuja. Kämppään olisi aina kiva tehdä uudistuksia kesää kohti ja onhan tämä talokuumekin nostanut vähän päätään, heh. Halusin kuitenkin vähän uusia juttuja meille nykyiseen asuntoon ja viime Kuopion reissulla tarttuikin ihania uusia juttuja mukaan!

 Ostoslistallani on heilunut niin kauan aikaa Askon ornament-peili. Olen aina haaveillut kyseisestä peilistä, mutta en ole hentonut sitä ostaa, enkä ole aina oikeastaan ollut varma, mihin sen laittaisin. Halusin tämän alunperin meidän eteisen lipaston päälle, mutta se ei olisi mahtunut siihen. Nyt kuitenkin Askossa käydessä huomasin kaikkien tuotteiden olevan melko hyvässä alennuksessa, niin mietin uudestaan, mihin tuon peilin voisinkaan laittaa ja olkkarista löytyikin sille juuri sopiva paikka!

Oli ehkä hiukan huvittava näky, kun tungimme Tiian kanssa tätä 110cm levyistä peiliä autoon.. Peili ei meinannut edes mennä auton oviaukosta sisälle ja soiteltiinkin Harrille, että mitäs nyt tehdään kun ostettiin liian iso peili! Otettiin sitten riski ja otettiin peili pois paketista ja se mahtui juuri ja juuri oviaukosta sisään, huh! :D

Peilit on kyllä mahtavia sisustusesineitä, koska ne toimivat katseenvangitsijana seinällä, kuten taulut. Peilit vielä luovat tilaan "enemmän tilaa ja avaruutta" ja jotenkin meidän pieneenkin olkkariin tuli nyt taas vähän tilavampi fiilis. Peili oli muutenkin kiva, kun se ei ollut niin painava, vaikka ulkonäöltään luulisi aivan muuta. Se on valmistettu Italiassa jostain massasta ja valettu tuollaiseen koukeroiseen muottiin.

Peilin lisäksi mukaan tarttui taas kerran uusia juttuja vaatehuoneeseen. Niistä kuitenkin postailenkin taas eri postauksessa! Mitä mieltä olette tästä uudesta peilistä ja olohuoneen uudesta ilmeestä?

4 kommenttia:

 1. Tuo peili on kyllä upea! Söpö yksityiskohta myös tuo teltta koirille! :D

  VastaaPoista
 2. Tuota peiliä voisi kyllä tuijotella vaan kaiket päivät kun se on niin kivannäköinen :D ja kiitos, itse en tiedä olenko jo vähän kyllästynyt tuohon telttaan, mutta koirat ainakin viihtyvät siellä!

  VastaaPoista
 3. Oi aivan ihana sisustus teidän olohuoneessa ♥ Tuo peili on todella kaunis, sopii hyvin tuohon muuten tyhjälle seinälle ja täyttää sen kauniisti :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Olen samaa mieltä, ihan turhaan pidin tuota yhtää seinää tyhjänä kun tuo peili sopi siihen niin hyvin tuomatta kuitenkaan olkkariin liian täyttä tunnelmaa :)

   Poista