2017/03/10

PHOTOS FROM IPHONE

Heii beibs! Puhelinkuvia ei oo täällä blogin puolella näkynytkään pitkään aikaan ja voin tunnustaa, olen nykyään todella laiska kuvaamaan puhelimella yhtään mitään! Järkkärin kanssa tulee napsittua kerralla kuvia, mutta puhelinta ei näin talvisin voi käyttää pihalla juuri ollenkaan (koska se sammuu heti...) tai sitten puhelimen muisti on täynnä kaikkia epämääräisiä kuvaotoksia. No, mutta toivottavasti kevättä kohti saisin kuvailtua enemmän myös tuolla puhelimella materiaalia tänne. Pakko vielä päivitellä, että viikot menee ihan hurjaa vauhtia, onko tänään muka taas perjantai?! Viikonloppuna on jänniä juttuja tiedossa, mutta niistä postailen luultavasti sitten joskus toiste!

Instagram/Snapchat @miinakaroliina


1. Tein huvikseni itselleni "koehäämeikin" koska halusin kokeilla, osaisinko yhtään tehdä itselleni minkäänlaista juhlameikkiä! 2. Maalisävyjen valintaa, mitäköhän seuraavaksi maalaisi? 3. Paras aamupala ikinä + rennot sunnuntai aamut ilman kiirettä. 4. Yksi perjantain viini-ilta tollasen hauvelin kans.

1. Sorruin kiinatilaukseen ja postista tulikin nämä ihanuudet! 2. Tän viikon lause, ei pitäis masentua vaikkei heti osaiskaan kaikkea, pääasia että on yrittänyt! 3. Naistenpäivä lahja, kiitti H 4. Nostalgiarillit! 

1. Hauvelit! 2. Kuvauskeikalle menossa töissä! 3. Maistoin Twixin ja Marsin pirtelöitä - mars pirtelö jatkoon, twix ei.. 4. Vihdoinkin meidän olkkari sai uutta ilmettä! Kauan aikaa harkitsin tuota ihanaa peiliä, mutta vihdoin hennoin ostaa sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti