2017/03/05

VAATEHUONEEN PROJEKTI OSA 124. 

Vaatehuone on ollut kyllä asuntomme tuskallisin huone sisustaa. Järjestys ja huonekalut ovat vaihtuneet huoneessa moneen otteeseen, on ollut niin työpöytää, meikkipöytää ja monenlaista vaatteiden säilytyspaikkaa. Olen aina haaveillut sellaisesta walk-in closetista, mutta tähän asuntoon en ole viitsinyt ostaa kunnon kaappeja mittatilauksena. Nyt kuitenkin tuli taas tehtyä muutoksia kyseiseen huoneeseen, koska halusin saada taas vaatteita enemmän piiloon.

Viime Ikean reissulla kävin hakemassa vaatehuoneeseen uudet lipastot. Kullen-lipastot olivat juuri oikean kokoisia vaaterekkien alle ja niihin mahtui myös hyvin kaikki housut, sukat jne. Tylsät lipastot ilman vetimiä kaipasivat vähän jotain piristystä, joten tilasin vielä Wishiltä suuret timanttiset vetimet.

Samalla myöskin huoneessa vaihtui hiukan järjestys, hiustenlaittovälineet muuttivat meikkipöydän yläpuolelle ja isosta Vitssjö-hyllystä tuli tällainen "laukkuhylly (joka kaipaisi vaan enemmän uusia laukkuja!)

 Alan vihdoinkin olla tyytyväinen tähän vaatehuoneen järjestykseen ja nyt tuntuu, että kaikelle on vihdoin paikkansa. Saa vaan nähdä, milloin keksin taas jotain uutta hahah!

Mitäs mieltä te olette, näyttääkö vaatehuone nyt selkeämmälle uusien lipastojen kanssa?
ps. Kuvieni laatu menee jotenkin huonoksi, voiko se johtua kuvanmuokkausohjelmasta vai mistä?!


16 kommenttia:

 1. Niin ihanan näköistä! Kaikki kiva upeasti esillä ja kuitenkin tosi harmoninen kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, sellainen harmoninen kokonaisuus olikin hakusessa tähän huoneeseen :) !

   Poista
 2. Ihanan näköistä :) Mä tilasin myös aikoinaan juurikin kristalliset vetimet Wishiltä ja oon kyllä ollut niin tyytyväinen! Millä muuten muokkaat kuvat ja ootko muuttanu sen suhteen jotain viime aikoina? Kannattaa lisätä kuvat myös Flickrin kautta blogiin niin laatu on parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin kans miten hyvät nuo wishin vetimet oli ja ihanan isot! Muokkaan vielä kuvia picmonkeyllä ja sillä olenkin muokannut jo melkein vuoden verran. Joskus tuntuu vaan että kuvat menee ihan kökön näköisiksi :/ Lightroom odottaa jo koneella, mutta en osaa vielä käyttää sitä. Täytyy kokeilla osaisinko käyttää tuota flickriä!

   Poista
  2. Mä muokkaan kans Picmonkeyllä enkä oo huomannu mitään :o pitää tsekkaa omat kuvat kans tarkemmin siis läpi. Jos tarviit apua Flickrin kanssa niin kysy vaan rohkeesti :)

   Poista
  3. joo täytyypäs perehtyä siihen lähiaikoina! :) mullakin picmonkey on yleensä toiminut hyvin, mutta tuntuu että tämä sössöinen kuvalaatu on tullut ihan vähän aikaa sitten..

   Poista
 3. Mun mielestä aivan täydellisen näköinen vaatehuone, kelpaisi kyllä itselle vallanmainiosti ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen vaatehuone, varsinkn toi kenkähylly on makee!! Olispa itselläkin tuollaiset säilytystilat :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos! tykkään kans tuosta korkkarihyllystä, vaikka kengät ovatkin vähällä käytöllä hahah :D eikun väsäilemään vaan omaa vaatehuonetta jos tilaa riittää!

   Poista
 5. Vau miten ihanan näköinen vaatehuone!♥

  VastaaPoista
 6. Ihan täydellinen vaatehuone!♥ Todella kauniiksi oot saanut kaikki laitettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa ihana saada tällaisia kommentteja, tämä kyllä palkitsee kovan työn jonka on tehnyt tuon vaatehuoneen eteen! :)

   Poista
 7. Ihanan näkönen vaatehuone. Sun blogisi ihastutti, löytyi kivasti facebookista niin jään seuraamaan! :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset, ihana kuulla että liityt seurailemaan <3

   Poista