2017/04/19

9 JUTTUA MISTÄ HUOMAAN OLEVANI AIKUINEN


 Mietin aina välillä, miten elämä ja oma tyyli onkaan muuttunut tässä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tyylini on muuttunut paljon ja myöskin moni muu asia. Huomaan tosiaan, että olen kasvanut "aikuiseksi", vaikka mieli onkin välillä vähän lapsenmielinen. Mutta eihän elämä saa koskaan olla liian vakavaa ja tylsää! Tässä kuitenkin muutamia juttuja, joista huomaan että olen kasvanut:

- En kaipaa enää radikaalia hiusmuutoksia, kuten erilaisia hiusvärejä ja leikkauksia. Jossain vaiheessa halusin kokoajan vaihdella hiusväriä ruskeasta vaaleaan, kun nyt taas olen alkanut hiukan haaveilla vähän luonnollisemmista hiuksista. Nytkin mietin, värjäänkö hiukseni koko blondiksi vielä, vai raidottaisinko vaan tästä eteenpäin. 

- Vaateostokseni on muuttunut todella neutraalin värisiksi. En enää kauheammin pue mitään pinkkejä vaatteita päälleni ja kaikki värikkäät vaatteet alkavat jäämään kaapin perälle.

- Suunnittelen vaatehankintani melko tarkkaan, ennen kuin ostan mitään. Harvemmin enää ostan mitään heräteostoksia, vaan pyrin ostamaan sellaisia asioita joista tykkään 100%:sesti. En myöskään haali enää itselleni 30 eri halppislaukkua, vaan pyrin ostamaan hyvän ja mieluisan kerralla.

- Olen myös alkanut lukemaan kirjoja, mutta onneksi en kuitenkaan kovin kovalla tahdilla, mm. yksi kirja on ollut kaksi kuukautta yöpöydälläni mutta en ole kerennyt sitä lukea vielä loppuun..

- Todella aikuismainen juttu; meidän häihin on 73 päivää jäljellä!!!


- Makeat breezerit ja muut drinkit ovat vaihtuneet valkoviiniin. Jos joku olisi tämän sanonut minulle vuosi sitten, niin olisin todellakin nauranut koska enhän juonut ikinä aikaisemmin viiniä!

- Välipalani koostuu nykyään enemmän terveellisistä valinnoista, kun joskus aikoinaan saatoin ostaa roiskeläppiä ja herkkuvanukkaita.

- En enää tee ulkonäköön liittyviä asioita kovinkaan hätiköidysti, kuten joskus teininä kävin laittamassa vähän liiankin useasti lävistyksiä naamaani, miettimättä kuitenkaan että niistähän jää kivat reiät huulien yläpuolelle..

- Olen alkanut miettimään todella aikuismaisia asioita, kuten sijoittamista, vakuutuksien hintojen vertailuja, s-etukortin bonuksia ja kaikkea missä voisi mahdollisesti säästää arjessa!

+ Okei, yksi asia josta huomaan olevani vielä nuori; olen koukussa Temptation Island ohjelmaan, vaikka en ole koskaan aikaisemmin katsonut yhtään jaksoa aikaisemmista tuotantokausista.

Takki ja huivi (siskon) | Farkut Bikbok | Laukku ja kello Michael Kors | Saappaat Nelly 

Kuvat Hanna Råst 

13 kommenttia:

 1. Ihan mahtava postaus ja samoja asioita olen itsekin pohtinut :D On se hassua huomata olevansa aikuinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana kuulla! En kyllä haluaisi nimetä itseäni vielä aikuiseksi mutta näitä aikuismaisia piirteitä nyt vaan on ilmestynyt :D

   Poista
 2. Upeet kuvat taas! <3 Ja ihan huippu kiva postausidea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marianne ja ihana kuulla että tykkäsit! <3

   Poista
 3. Upeita kuvia 😍 Mulla on tuo sama etten hätiköi ulkonäköön liittyvissä jutuissa esim nuorena jos olisi ollut rahaa niin olisin ihan varmasti ottanut huulikorun, nykyään en voisi edes harkita :D Ja yhdyn myös moneen muuhun kohtaan, ihana postaus! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset jenny! Mä kans oon samaa mieltä noista huulikoruista, miksi olen joskus omistanut kuusi huulikorua?!

   Poista
 4. Haha eikä, ihan samojen asioiden äärellä ollaan, mukaan lukien temppiskoukku, vuosien välttelyn jälkeen :D raidoittamalla oman värin hiuksista muuten saa ihan tosi kivan tukan :) ite blondasin koko tyven viimeksi vuosi sitten, jolloin myös päätin että nyt se loppuu. Ei tuntunut enää omalta, ikäkriisin paikka siis :D välillä miettii onko ihan tervettä 24v elää jo näin "tylsästi" kun muut vielä rellestää ilman huolta huomisesta tai puolestaan tekee jo lapsia, mutta kukin tyylillään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiva tietää etten oo ainut joka on koukuttunut nyt temppikseen! :D mä kans huomaan välillä olevani melko tylsä ja aikuismainen, mut sit välillä on pakko keksiä jotain erikoista ja hauskaa etten liikaa jää paikoilleen!

   Poista
 5. Hyvä postaus! Voin samaistua moneen asiaan Tempationista lähtien :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä postaus! Voin samaistua moneen asiaan Tempationista lähtien :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit tästä! En ole ainoa joka kokee tulevansa aikuiseksi mutta onneksi aina voi katsoa temppistä ja katsoa niiden nuorien rellestyksiä! :D

   Poista
 7. Ihana tää postaus! :) Pitääkin itsekin ottaa harkintaan tällainen, tai vastaava! :) Asu on myös ihan mielettömän ihana! <3

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana henna, kiitos! <3 toteuta kans ihmeessä tää postausidea! :)

   Poista