2017/04/21

PRADA SAFFIANO


Helou, kirjoittelen bussin kyydistä tällä hetkellä, kun olen taas matkaamassa Helsinkiin huomiseen Blogger Inspiration dayhyn. Ajattelin kuitenkin tulla tänne postailemaan mun uudesta ihanuudesta, nimittäin vihdoin mulla on musta Pradan Saffiano laukku!! Olen kauan aikaa haaveillut tästä laukusta ja kaipasin tulevaa Nykin reissua varten hiukan pienempää käyttölaukkua, missä olisi vetoketjutasku. Tarkoitushan oli, että oisin ostanut tämän Nykistä uutena, mutta sitten halusinkin laukun jo valmiiksi matkalle mukaan!

Laukun ostin Vestiare Collective- sivustolta, josta en ollut akaisemmin tilannut mitään, mutta selaillut olen kuitenkin monenlaisia laukkuja ja merkkituotteita sieltä. Luin myös aikaisempia kokemuksia muilta Suomalaisilta kyseisestä paikasta. Vestiare Collective on siis sivusto, missä myydään design- tuotteita, niin Chanelia, Louis Vuittonia, Saint laurentia kuin muitakin merkkivaatteita, laukkuja, kenkiä ja muita asusteita. Ihmiset siis voivat laittaa omia tuotteitaan kyseiselle sivustolle myyntiin ja niihin voi lähettää lisäkysymyksiä tai tarjota jotain tuotteesta. Sitten kun tarjous on hyväksytty/tuote ostettu, lähetetään se varmistettavaksi  Vestiarelle, että tuote on aito ja se vastaa kuvissa olevaa tuotetta. Jos tuote osoittautuukin feikiksi, tai on huonommassa kunnossa, niin rahat palautetaan ostajalle. Mikäli tuote on todettu oikeaksi ja samanlaiseksi kuin kuvissa, niin se lähetetään ostajalle eteenpäin.

Mietin kauan aikaa, uskallanko ostaa kyseisestä paikasta, mutta en löytänyt mitään huonoja kokemuksia netistä. Eräs lauantai ilta sitten laitoinkin tähän kyseiseen laukkuun tarjouksen ja sain vastauksen muutamassa minuutissa, että tarjous on mennyt läpi. Nappasin laukun sitten ostoskoriini, mutta en vienyt tilausta ihan loppuun asti heti. Hetken päästä sain myös sähköpostiini tarjouksen, että ensimmäisellä tilauskerralla 20 euron postikulut jäisivät pois, joten silloin päätin tilata laukun. Sitten saikin jännittää, saanko tuota laukkua ikinä ja ajattelinkin että toimitus nyt ainakin kestää kuukauden verran luultavasti.

Seuraavana tiistaina sain viestin, että laukku on saapunut Vestiarelle aitoustarkastukseen ja sieltä tosiaan ilmoitetaan, jos laukussa ilmenee jotain häikkää. Perjantaina sainkin sitten taas sähköpostin, että laukku on lähetetty minulle tulemaan. Tämän viikon torstaina sitten posteljooni toikin laukun suoraan kotiovelleni. Toimituksessa meni siis oikeasti alle kaksi viikkoa!


Laukku tosiaan vastasi ihan sitä mitä kuvissakin oli. Tähän mahtuu juuri sopivasti kamera, lompakko ja kaikki tärkeät tavarat. Monta eri taskua, pitkä irroitettava nahkahihna, aitoustodistus ja dustbag tuli tottakai laukun mukana. Vaikka laukku onkin viisi vuotta vanha, niin se on kuin lähes uusi.

Olen kyllä todella tyytyväinen Vestiaren verkkokauppaan ja tulen takuulla tilaamaan täältä muitakin laukkuja, kuolasinkin jo muutamia vintage laukkuja sieltä... Löytyykö sieltä muita jotka olisivat ostaneet kyseisestä verkkokaupasta?

6 kommenttia:

 1. Oih, kuolasin tätä laukkua jo instan puolella! Uusi tuttavuus tämä verkkosivusto mistä sen hankit. Uskaltaisikohan sitä joskus itekkin... hmm :)

  ps. Blogissani haaste sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää laukku on kyllä ihan unelma! Kannatan kyllä tilaamaan tuolta, jos meinaa merkkilaukun ostaa käytettynä :)

   Poista
 2. Tuo laukku on kyllä aivan ihana ja kätevän kokoinen <3 Täytyykin tutkia tuota verkkokauppaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan huippu kun tähän mahtuu kamerat ja lompakot helposti! Eikun laukkuostoksille ;)

   Poista
 3. Mä oon jo pitkään selaillut heidän verkkokauppaansa, mutta mulla kävi puolestaan niin, että löysin ainoastaan negatiivista palautetta. :-D Ja, että siitä huolimatta oli tullut feikkejä tuotteita. En siksi ole vielä uskaltanut, mutta hyvä kuulla nyt ainakin yksi positiivinen kokemus, jos sitä uskaltaisi itsekin tilata. Oliko sulla laukku niinku arvioitu kunnoltaan mihin siinä asteikolla? Kun on "erinomainen", "hyvä", jne? en muista tarkalleen mitä ne oli. Ja vielä, että teitkö itse tarjouksen ja sait hintaa alaspäin ja paljon loppupelissä maksoit? Anteeksi pommitus! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! aijaa mä löysin noita negatiivisiä kokemuksia niin vähän et uskalsin ottaa riskin! Voihan tuolta ostamat tuotteet varulta käyttää itsekin vielä aitouttamassa jossain niin sitten ainakin saa rahat takaisin jos tuote osoittautuisikin feikiksi! Mä laitoin -50e olevan tarjouksen tähän laukkuun, joka meni kerralla sit läpi. ja tuossa oli good condition se kunto, tuossa on ihan pientä kulumaa nurkissa :)

   Poista