2017/04/01

VIIMEISTÄ KERTAA.

Aukaisen blogin tekstikentän enismmäisen kerran yli viikkoon. Tämä taitaakin olla tämän tarinan viimeinen kirjoitus. Olen pitänyt taukoa bloggaamisesta ja viimeiset neljä päivää olin myös ilman muitakin somekanavia. Bloggaamiseen halusin taukoa, koska bloggaus ei ole tuntunut hetken aikaa omalta ja olenkin miettinyt kovasti, lopetanko nyt tämän viiden vuoden blogiuran tähän. Ehkä kaikki hyvä loppuu aikanaan ja nyt on blogini vuoro.

Silloin kun aloitin bloggaamisen, blogeja ei ollut vielä niin paljoa. Nykyään blogimaailma on täynnä tuhansia erilaisia blogeja ja niistä on todella hankala erottua. Itselläni haastetta tähän harrastukseen tuo asua näin pienellä kylällä, koska täällähän mulla ei ole niitä kuvauskavereita tai saatika muita bloggaajakavereita. Ajanpuute tulee myös hyvin selkeästi ilmi, koska teen blogin lisäksi kokopäivätyötä eikä arjessa meinaa riittää tunnit kaikkeen.

Joten nyt rakkaat lukijani, on ollut ihana kirjoitella teille viiden vuoden ajan, mutta nyt tämäkin blogi sulkee ovensa. Alan elämään jälleen "normaalia elämää" ilman, että kuljen kamera kädessä ja kuvaan kaiken mahdollisen ja koitan päivästä toiseen keksiä uusia blogipostauksia.. Te lukijat olette kommentoineet tänne kaikkia ihania kommentteja, piristäneet huononakin päivänä. Nyt kuitenkin sanon teille ja  blogille heipat, jos mun elämän seuraaminen kiinnostaa vielä, niin voitte jatkaa seuraamista Snapchatin ja Instagramin puolella nimimerkillä miinakaroliina


Mutta joo.. Onneksi tänään on se aprillipäivä! Vaikka yllä olevat tekstit oli osittain totta, niin enhän mä nyt blogin kirjoittamista lopeta! Reilu viikon blogitauko ja neljä päivää pelkän whatsappin/messengerin avulla teki varmaan ihan hyvää. Inspiraatio on ollut välillä kateissa, mutta ehkä tuo talvi on ollut osa syypää siihen. Nyt kuitenkin haluaisin päästä kirjoittelemaan tänne taas normaaliin tahtiin, eli jos teillä on taas niitä toivepostauksia heittää, niin laittakaa kommenttia!

Sometauko tosiaan teki hyvää, vaikka välillä tunsin olevani niin ulkopuolella elämästä ja tunsin myös itseni aivan kuolleeksi, käytänhän somea oikeasti jokapäiväisesti ja monessa sovelluksessa. Oli kuitenkin ihana avata tänään snapchat, instagram ja tämä blogikenttä ja huomata, että on minua ehkä osa kaivannutkin ja lähettänyt viestejä tauosta huolimatta! Tauko toisaalta teki siinä mielessä hyvää, että puhelimeni akku kesti puoli päivää pitempään ja puhelimesta ei myöskään ollut niin kauhean riippuvainen.

Sain myös rauhassa mietittyä uusia blogipostauksia, asuideoita ja muutenkin hengähdettyä vähän näiden blogipaineiden kanssa. Haluan kokoajan kehittyä bloggaajana, enkä luovuttaa heti harrastuksen suhteen, jos joku siinä ei onnistukaan niin kuin toivoi. Onneksi nyt valoa on kuitenkin päivässä pitempään, joten kuvailulle on enemmän taas aikaa. Tässä kuussa on taas muutenkin Helsinkiin meno, Blogger inspiration dayhyn, miksi haluaisin jättää väliin niin mahtavan päivän muiden bloggaajien kanssa?!  Muutenkin blogin kirjoittamisesta on koitunut itselleni enemmän hyvää kuin huonoa ja kaikista parasta on ollut teiltä lukijoilta tulleet kommentit!

Joten don`t worry, en ole katoamassa täältä mihinkään! Tänään oli  tarkoituksena tulla kirjoittelemaan tänne tästä somelakosta, mutta sitten muistinkin että voisin teitä vähän jekuttaa, koska tänään on aprillipäivä! :D Ihanaa huhtikuuta kaikille!

10 kommenttia:

 1. Huhhuh!! Ei saa pelotella tällä tavalla!! :D ♥

  VastaaPoista
 2. Huh kun säikähdin! Onneks et lopeta :) sun blogi on niin inspiroiva :)

  VastaaPoista
 3. Huh mäkin menin aivan lankaan! :D Itse myös kovasti tykkään sun blogista, ihanista sisustus-ideoista ja tyttömäisistä jutuista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha hauska lukea näitä kommentteja :D mut ihana kuulla et tykkäät lukea täältä blogista kaikkia juttuja! <3

   Poista
 4. Apua mä menin ihan täydestä! Onneks sentäs oli pilaa eikä totta😊🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah onneksi en sentään oikeasti lopeta tätä blogia ;)

   Poista