2017/04/12

WAYOUT - PRISON BREAKViime viikonloppuna saatiin huikea mahdollisuus päästä Jyväskylän WayOutille kokeilemaan Escape Roomia! Nappasinkin Tiian, Sinin ja Essin mukaani ja kaikki jännityksellä lähdettiin kokeilemaan Prison Break- huonetta.

Prison Break-pelissä meille iskettiinkin ensimmäisenä oranssit vankihaalarit niskaan ja laitettiin selliin. Pelissä siis meidät oli vangittu ja tuomittu kuolemaan Carlos H. Wamosin murhasta ja jos emme pääse pakoon 60min kuluessa, niin meidät teloitetaan.

Sellissä taidettiin kaikki välillä hiukan säheltää kun oltiin niin kovasti etsimässä kaikkia johtolankoja ja ratkomassa arvoituksia, mutta onneksi saimme lyötyä viisaat päämme välillä yhteen ja päästiin etenemään pelissä. Tietokoneen ruudulla oli koko ajan kello käynnissä ja sinne saatiin myös muutama apuvihje peliin liittyen. Peliaikaa meillä taisi jäädä n. 2 minuuttia, kunnes päästiin ulos huoneesta! Alussa en olisi tosiaankaan uskonut, että tulisimme selviämään noista tehtävistä, koska ne oli kuitenkin sen verran haastavia! Kaikinpuolin tämä oli huikea kokemus, eikä meidänkään pelistä riemua kyllä puuttunut!


WayOutiin voi tosiaan mennä 2-5 henkilön ryhmissä ja meillä ainakin tuo neljä oli juuri sopiva määrä, mahduimme hyvin huoneisiin ja kaikki sai etsittyä uusia johtolankoja jne.
Prison Break- huoneen lisäksi WayOutilla on Jyväskylässä tämän lisäksi muitakin huoneita, joten suosittelen tosiaankin lähtemään kaveriporukalla tsekkaamaan nämä paikat! Kiitos vielä tytöille ja WayOutille tästä huikeasta kokemuksesta, lähdemme kyllä ehdottomasti kokeilemaan muitakin huoneita!

WayOut Jyväskylä
Puistokatu 4 & Kalevalankatu 8
40100 Jyväskylä
Puh. 0400-188663
Sähköpostiosoite: info@wayout.fi


2 kommenttia:

  1. Siis toi oli kyllä niiiiin hauska!! :-D ihan sika hyvä mesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep tykkäsin kans hirveesti tosta! täytyy kyllä mennä uudestaankin johonkin eri peliin vaan! :)

      Poista