2017/05/10

IPHONE PIC

Koko alkuviikko on ollut melko kiireistä, mutta nyt palasin taas blogin pariin! Tälle harrastukselle pitäisi kyllä jättää enemmän aikaa arjesta, mutta minkäs teet kun työt, liikunta ja kavereiden näkemiset vievät välillä vähän enemmän aikaa päivästä, niin sitten sitä älyääkin vasta illasta, että blogin kirjoittelu on vähän unohtunut! Aina myös kotiin päästessä olen ollut niin rättipoikki, etten ole jaksanut tehdä paljoa mitään. Nytkin haaveilen sellaisesta rumuuspäivästä, että saisin olla kotona kokonaisen päivän ilman meikkiä ja hiustenpidennyksiä (viime viikonloppuna tälle olisi ollut mahdollisuus mutta ylläri etten malttanut pysyä kotona koko päivää hahah!)

Tulin kuitenkin laittamaan tänne pitkästä aikaa muutamat puhelimella napsitut kuvat. Olen ollut viimeaikoina todella laiska kuvailemaa puhelimella ja sen takia nämäkin postaukset on jäänyt sitten vähemmälle. En tiedä tuntuuko tuossa puhelimessa olevan jo liian huono kuvanlaatu, vai miksen saa enää otettua sillä samaan tahtiin kuvia kuin ennen?

1. Yhtenä päivänä tuli kokeiltua punaista huulipunaa, pitäisikö tätä käyttää useamminkin? 2. Jyväskylässä päätettiin mennä kokeilemaan uutta ravintolaa ja tällä kertaa valinnaksi tuli Taikurin Street-food ravintola. Kymmenen pistettä tälle kaura-härkäpapu hampparille ja etenkin bataattiranuille!!  3. Paras ostos pitkään aikaan on ehdottomasti tämä uusi Prada. Ja vaikka kesä ei ole vielä näköjään tulossa, niin korkkarikausi on nyt avattu!  4. Tämän sanonnan yritän muistaa etenkin näinä päivinä, kun tuntuu ettei mikään oikein innosta!

1. Meikkaushetki. Uusi meikkisuosikki on kyllä tämä Lumenen highlighter.  2. Olkkarin ilme just nyt!  3. Vaikka en olekaan kissaihmisiä, niin kyllä tämä siskopuoleni uusi kissanpentunen Morso valloitti sydämmeni..  4. Yksi huhtikuinen aamulenkn maisemat, olen jo hiukan haaveillut ulkomaille muutosta koska ei nyt kuuluisi enää sataa lunta?!

1. Tyynykuva!  2. Kuten aiemmin mainitsin, korkkarikausi avattu! Mitenkä sitä vaan oppisi käyttämään niitä jokapäiväisesti.. 3. Töihin meno look ilman jatkeita. 4. Penski päiväunillla.

Instagram & Snpachat @miinakaroliina


4 kommenttia:

 1. Sulle sopii älyttömän hyvin noi lyhyemmätkin hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) mulla on vaan niin ohuet hiukset että ne vaatii tosi paljon laittoa ettei ne mee ihan päätä myöten, muuten ehkä vois olla useamminkin omilla hiuksilla!

   Poista
 2. Ihania noi sun kengät *_* Tosi nättejä kuvia oot ottanu!

  VastaaPoista