2017/06/01

HÄIHIN JÄLJELLÄ TASAN KUUKAUSI!!

Häät ovat tasan kuukauden kuluttua ja ajattelinkin tulla kertomaan hiukan hääfiiliksiä. Ette arvaa, miten mun tekisi mieli laittaa tänne kuvia mun mekosta, hääpaikasta tai kaikista koristeluista.  No mutta lupaan pommittaa teille heinäkuun puolella kaikenlaisia hääpostauksia!

Mutta jep, kuukauden kuluttua olen rouva, joka tuntuu todella kummalliselta. Vaikka olen reilu kaksi vuotta suunnitellut tätä tulevaa päivää, tuntuu että jotakin asiaa saatan katua jälkeenpäin. Olisiko pitänyt panostaa johonkin asiaan enemmän, olisiko pitänyt nähdä enemmän vaivaa koristeluihin? Näitä nyt ei tosiaan vielä tiedä, vasta kun häiden jälkeen että oliko päivä onnistunut vai jäikö jokin kaihertamaan mieltä.

Eniten kuitenkin odotan meidän häiltä, että siellä olisi rento ja kiva fiilis. Vieraat viihtyisivät ja ruoka olisi hyvää (ja ettei sataisi ihan kaatamalla koko päivää) . Vieraita meillä on nyt tähän tietoon tulossa vajaa 80 henkilöä. Itse hääpäivä ei sinäänsä vielä jännitä, koska olen yrittänyt suunnitella kaikki aikataulut ja pakkaamiset valmiiksi (oikeasti, meidän häihin on pakattu tällä hetkellä 12 isoa pahvilaatikkoa, mistä sitä tavaraa oikein tulee :D?)

Häästressi ei ole onneksi kovinkaan pahasti vielä hyökännyt, muutamia pikku mutkia ja ongelmia on tullut matkaan, mutta onneksi niistä on selvitty! Kesäkuun to-do listalle on jäänyt istumajärjestyksien ja nimilappujen askartelemiset, kampaajakäynnit sekä kauneuspäivän vietto kosmetologin luona pari päivää ennen häitä, vihkiharjoitus ja sitten tietysti hääpaikan koristelu häitä edeltävänä päivänä.

Nyt kuitenkin kun häät alkavat lähenemään, voisin toteuttaa blogiinkin joka viikko jonkinlaisen häihin liittyvän postauksen! Mutta oikeasti, tää aika on mennyt aivan supernopeaa vauhtia ja tuntuu, että yksi vuosi meni tässä hääsuunnittelussa ihan hujauksessa! Juurihan me oltiin ottamassa vasta Save the daten kuvia?!


10 kommenttia:

 1. En kestä kun häät on niin ihania! ♥ Innolla ootan lisää hääjuttuja tänne! Ja hei ihanaa kun oot napannut kuvan meidän Soman raakakakkupisteeltä Häämessuilla! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep olis kiva kun pääsisi vaikka joka kesä käymään jonkun häissä! Ainiin tuo oli siitä teidän pisteeltä hahah :)!

   Poista
 2. Ihan huikeeta. Laita ehdottomasti sit häistä tusina postausta! Itseäni kiinnostaa mm. budjetti, ruoka kiinnostaa aina , mekko , asusteet meikki hiukset kaikki mahdollinen vaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ehdottamasti tusina postausta tulossa! Häistä saa varmasti jälkikäteen tehtyä monta eri postausta :)

   Poista
 3. Törkeen siistii! ♥♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Omista häistä jäi kaduttamaan että stressasin liikaa etukäteen ja edellisenä yönä en pystynyt nukkumaan tarpeeksi. Nyt en askarteluja mitään ja kutsuisi vähemmän vieraita mutta sä ootkin nämä kohdat jo paremmin hoitanut kuin minä. Muista nukkua ja syödä hääviikolla. Ja hääpäivänä pistät muut hoitamaan hommat ja olet juhlakalu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi ei ole tarvinnut niin hirveästi stressata näistä, mutta saa nähdä millainen fiilis on silloin perjantaina kun mennään laittamaan hääpaikkaa :D Ja toivon mukaan saan olla rauhassa koko hääpäivän ja muut hoitaa hommat!

   Poista
 5. Toivottavasti häät onnistuu, ettei jää liikaa stressiä ja antaa hetken viedä mukanaan! Kyllä sit on kiva myöhemmin varmasti jakaa kaikki täällä ja sitä odotetaan :) Itsekin kutsun saanut häihin, toivottavasti on nätit häät!

  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep kyllähän niistä häistä on sitten nautittavakin kun on niin kauan suunnitellut tätä päivää :) Odotan jo innolla että pääsisin laittamaan hääaiheisia postauksia!

   Poista