-->

2017/06/29

KAUNEUDENHOITO HÄIHIN

Jokainen morsian luultavasti panostaa ulkonäköönsä hääpäivänä edes jollain tapaa. Olisin kyllä saanut tyhjennettyä lompakkoni kokonaan, jos olisin alkanut tekemään kaikkea mahdollista, kuten jotain kyynelkanavien täyttöä, jalkahoitoja, kasvohoitoja ja rakennekynsiä. Muutamia must- juttuja mulla kuitenkin oli missä halusin panostaa tulevaa hääpäivää varten. Tänään tulikin vaihteeksi oltua Sinin ja Piian hoidettavana Studio PMK:ssa! 

Koekampaus ja meikki mulla on tehty jo aikaisemmin, meikki talvella ja kampaus tehtiin nyt juhannusviikolla. Kummatkin onnistui mulla kyllä ensimmäisellä kerralla hyvin ja olinkin valinnut tutut tekijät. Lauantaina menen aamusta heti kampaajalle laittamaan hiukset ja sitten meikki tehdään mulle hotellilla.

Tänään kuitenkin aloitettiin aamu varpaiden geelauksilla. Nää oli kiva saada siistiksi häitä varten. Rakennekynsiä en ottanut häihin, koska en osaa oikein enää elää sellaisten kanssa. Huomenna olisi tarkoitus kiinnittää vaan tekokynnet, että nekin näyttävät siistimmille. Ripset huollettiin myös samalla tänä aamuna.

Viimeisimpänä kokeiltiin myös mulle hampaiden valkaisua, jota en olekaan aikaisemmin kokeillut muuten sellaista kuin sellaisilla valkaisuliuskoilla! Tämä turvallinen valkaisu ei sisältänyt yhtään vetyperoksidia eikä tunnin hoito sattunut yhtään. Hampaani kuitenkin vaaleani viisi astetta ja niistä tulikin heti raikkaamman näköiset!

Suihkurusketus jäi tällä kertaa välistä, mutta päätin sitten laittaa rusketuksen itse kotona, koska iho kerkeää kuitenkin tasaantumaan hyvin huomenna suihkussa käydessä. Huomenna olisi myös tarkoitus illalla hotellilla tehdä kaasojen kanssa kasvonaamiot ennen nukkumaanmenoa. Harrin ulkonäköhommiin kuuluikin sitten vaan hiusten leikkaus ja värjäys, sekä parranajo.

2 kommenttia: