2017/06/05

TYTTÖJEN ILTA

Viime viikonloppuna kun Harri kaapattiin polttareihinsa, me päätettiin Sinin, Annan ja Janikan kanssa viettää tyttöjen iltaa grillailun merkeissä. Aluksi hiukan jännityksellä mietittiin miten onnistutaan grillailussa, koska en ollut pahemmin koskenut tuohon meidän grilliin, heh :D Saatiin kuitenkin pienellä avustuksella tehtyä ruuat meille!

Aluksi oli myös luvattu hiukan vesisadetta ja kurjaa keliä, niin olikin kiva ylläri kun aurinko paistoi kivasti meidän terassille. Saatiin jopa syötyä ulkona, mutta toki viltteihin kääriytyneinä. Alkumaljaksi maisteltiinkin Veuve du Vernayn Ice Rosè kuohuviiniä, jota olinkin maistellut jo BID tapahtumassa. En ole kauheasti kuohareiden ystävä, mutta tämä kyllä osui ja upposi, vaikka puolimakea juoma onkin (juon aina pelkästään makeita juomia..)

Kuoharia valmistetaan Ranskassa ja se onkin maultaan ihanan mansikkainen, kevyen vadelmainen ja mausteinen.  Plussaa vielä söpöstä pullosta ja hinnasta, näitä saa tosiaan Alkosta alle kympillä!

Ilta taittuikin sitten nopeasti höpötellen ja koska oli koulujen lopettajaiset, niin päätettiin lähteä vielä loppuillasta baariin päin. Eilen kyllä meinasi vähän väsyttää, mutta kivaa kuitenkin viettää välillä ihanien tyttösten kanssa aikaa. Kiitos vielä tytöille kivasta illasta ja Soleralle hyvästä kuoharista!

Yhteistyössä Solera 

Ps. Suomen alkoholilainsäädännön mukaan en pysty julkaisemaan alkoholia koskevia kommentteja.

2 kommenttia:

 1. Ihan sika kiva postaus ja ihana nähä kans näitä yhdessä ystävien kanssa juttuja! Kyllä se kun nainen tarttuu grilliin niin on aina haasteita.. :D ainakin meillä mies suorastaan juoksee mun ja grillin väliin vaikka osaisin varmasti ite käyttää niin hän ei halua että "rikon" mitään..

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia postauksia olis kyllä kiva toteuttaa useamminkin, mutta yleensä se kamera jää kokonaan johonkin kaapin perälle tai sitten kuvat on epäonnistuneita :,D Mä oon suosiolla jättäny miehikkeelle ton grillin käytön niin meinas tuottaa vähän hankaluuksia kun pitäis ite käyttää sitä XD onneks se ei kuitenkaan ollut niin hankalaa kuin ajattelin!

   Poista