2017/07/15

BACK TO HOME

Hassua ajatella että eilen olin vielä Nykissä, kun nyt kirjoittelen jo postausta kotisohvalla! Eilen tosiaan lähettiin kotiinpäin iltapäivän aikaan ja tänään lento oli Suomessa kahdeksan maissa aamulla. Sain nukuttua molemmilla lennoilla pienet pätkät ja sitten heti kun pääsin kotiin, vedinkin neljän tunnin päikkärit. Jet lag meinaa siis vähän painaa päälle, koska nyt puoli 11 aikaan illalla ei meinaa väsyttää ollenkaan.. :D

Viimeiset kymmenen päivää olen kulkenut melko tiiviisti kamera kainalossa ja arkistosta löytyisikin nyt yli tuhat kuvaa ja sata videota, toivottavasti saisin jossain vaiheessa editoitua tänne jonkinlaisen pätkän noista videoistakin!

New York vei kyllä sydämmeni täysin ja tästä tuli kyllä ihan lempparikohteeni missä onkaan tultu matkusteltua. Lomaamme kuului niin kaupungissa kiertelyä, Central parkin ihailua, rannalla löhöilyä sekä tietysti shoppailua! Nyt saattekin sitten joka päivä tänne blogin puolelle uusia postauksia, koska jemmassa olisi nyt paljon näitä Nykikuvia ja sitten myös vielä hääkuvia. Koittakaahan pysyä postaustahdissa perässä, mutta nyt saatte ensimmäiset kuvat meidän reissulta!


5 kommenttia:

 1. Aah... mun yksi iso haave on päästä tuonne. Nyt sun kuvia odotan!!! Lisää, lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun matkaa varaamaan! Pakko kyllä päästä toisenkin kerran tuonne :) ja kuvia tulee!!

   Poista
 2. Lisää kuvia toivon minäkin! Mulle tulis New Yorkissa ihan tuskainen olo kun ei ehtis mitenkään nähdä ja kokea kaikkea :D mutta silti haaveissa joskus lähteä amerikkaan pariksi viikoksi miehen kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kuvia tulee tässä pikkuhiljaa ;)! 10 päivää oli kyllä hyvän pituinen loma tuolla, mutta tietty keksisihän sitä muutakin tekemistä vielä seuraavallekkin lomalle :)

   Poista
 3. Nää teidän kaikki hääkuvat ja häämatkatunnelmat on niin ihania, matkakuumekin kasvaa taas näitä kuvia katsellessa <3

  VastaaPoista