2017/07/05

NEXT STOP: NEW YORK

Helou ja kivaa keskiviikko aamua! Kirjoittelen vielä pikaista postausta lentokentältä ennen reissuun lähtöä. Vartin päästä olisi tarkoitus mennä koneeseen ja lentää Reykjavikin kautta New Yorkiin, jee! Olen odottanut kyllä odottanut tätä lomaa kauan, vaikka lomaa itsessään ei ole kerennyt suunnittelemaan juuri lainkaan, älysin juuri etten muistanut myöskään hankkia mitään kirjaa matkalle, saa nähdä miten saan kymmenen tunnin lennon kulumaan :D

Olen matkan ajaksi ajastanut tänne pari postausta, mutta muuten tulen postailemaan sitten reissun jälkeen eli kymmenen päivän kuluttua. Onneksi Nykiin on luvattu melkein +30 astetta lämmintä, joten kelit pitäisi ainakin olla kohdillaan!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa matkaa, ihana nähdä sitten niitä matkustuskuvia ja päivityksiä! :) Olisi hienoa jos voisi Reykjavikissa päästä ihan jalottelemaan vaikka te joudutte varmaan vain vaihtamaan suoraan konetta.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykistä kyllä on postauksia tulossa, kuvia oli niin valtava määrä :D! Reykjavikissä meillä oli aina vaan tunnin verran vaihtoaikaa, mutta onneksi olemme menossa ensi vuoden puolella sinne lomalle :)

   Poista