2017/07/04

OPV-BEAUTY

Kirjoittelen taas postausta autosta kun olemme matkalla äitini luokse kun huomenna lähdemme lentokentälle, jee! En kuitenkaan päästä teitä vieläkään jännityksestä, hääpostauksia saatte odottaa vielä hetken. Oma puhelimeni oli kaasollani koko hääpäivän ajan joten kuvia ei tullut napattua omalla puhelimella, mutta osa teistä varmaan seurasikin päivää snäpin kautta! Siskoni myös toimi kuvaajana kahden kameran kera, eli sieltäkin suunnalta on jossain vaiheessa tulossa ihan niitä virallisia hääkuvia!

Tulin kuitenkin postailemaan uusista meikkiuutuuksista jotka sain kokeiluun. Olen etsinyt glitterimeikkejä ympäriinsä mutta ikinä luomivärit ei ole olleet tarpeeksi pigmenttisiä. Nyt kuitenkin sain kokeiluun nämä ihanat OPV:n glitteriluomivärit, joissa ainakin pigmenttiä riittää!


Valitsin pari luomiväriä (jotka osui aika jouluisen värisiksi hahah) ja sen lisäksi yhden metallinhohtoisen huulipunan. Punainen glitteri ei ole vielä ollut niin kovalla käytöllä, ehkäpä rohkenisin kokeilemaan jotain näyttävämpää ja värikkäämpää meikkiä tämän kanssa. Punaista tuli kuitenkin kokeiltua kertalleen vähän eyerlinen muodossa mustan nestemäisen eyerlinen kaverina. Tämän glitterin sävy on nimeltään Charmed.

Hopeiseen glitteriin olen taas aivan rakastunut ja sitä onkin tullut käytettyä muutamia kertoja jo. Luomiväriä on helpointa levittää sormella suoraan luomelle, isommalla siveltimellä glitteri tuntui varisevan vaan pitkiinsä. Hopeinen glitteri löytyy sävyssä Guppy.

Luomivärien lisäksi otin kokeiluun vielä vähän vaaleanpunaiseen taittavan nestemäisen huulipunan jossa on metallinhohtoa. Tätä on myös tullut käytettyä ihan arkikäytössä ja kun kokeilin huulipunaa tuohon käteen, niin se oli siinä vielä suihkun jälkeenkin, eli hyvällä pohjustuksella huulipuna pysyy varmasti! Tämä huulipuna on sävyltään Lagos Island.

OPV:n tuotteet kyllä yllätti itseni ja nyt haluaisinkin saada nuo kaikki luomivärit kaikissa väreissä ja uskaltaa tehdä värikkäämpiä meikkejä! Löytyykö sieltä muita jotka ovat käyttäneet näitä tuotteita?


Yhteistyössä Thebos.fi

2 kommenttia:

 1. Hyvät glitterit, noi tossa kuvassa missä silmät kiinni ihanat! Voisin itsekin käyttää tota väriä, mulla nyt kaapissa vaan semmonen kultahippuinen joka ei juuri näy mihinkään, mutta haluaisin vastaavan todella voimakkaan glitterin myös käyttöön luomille!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans kauan aikaa etsinnässä kunnon pigmentillä oleva luomiväri mutta onneksi nyt löytyi nämä :) haluaisin vaan kaikki värit!

   Poista