2017/07/24

TOP OF THE ROCK

 Yksi Nykin lemppari nähtävyyksistä oli ehdottomasti käyminen Top of The Rockissa.  69 Kerroksen pilvenpiirtäjän huipulla pääsi katsomaan miltä New York näyttäkään yläilmoista ja olihan ne maisemat ihan mielettömät! Menimme tuonne 7-8 aikaan illasta käymään että pääsismme näkemään maisemia auringonlaskun aikaan. Tuonne ei ollut mikään maailman helpoin löytää, mutta kun löysimme lippujen myyntipisteen, niin pääsimme sen jälkeen useaan hissiin ja turvatarkastukseen, jonka jälkeen viimeisellä hissillä pääsi huipulle saakka.

Kerkesimme kuitenkin näkemään auringonlaskun ylhäältä, ainoa miinus että muutama muukin oli tosiaan samaan aikaan tuolla ja välilllä reunoilla meinasi olla tungosta kun  kaikki napsivat kuvia. Näköalatasanteita paikassa oli kolme ja toiselta puolelta näki Central Parkin puiston suuntaan ja toiselta puolelta Empire State Buildingin, jonka varmasti kaikki tunnistavat! Liput huipulle maksoivat 34 dollaria/per nenä.


Top of The Rock (Rockefeller center) 
49 street, 6-5 avenuen välissä.

2 kommenttia:

  1. Mua itseäni harmittaa kun ei käyty tuossa, kävimme kuitenkin ihailemassa näkymiä Empire state buildingista käsin ja oli kyllä uskomaton näky. Koko New York oli kyllä mieletön ja uskomaton, joka vei osan tämän neidin sydämestä 8) upeita kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin voisi ensi reissulla käydä kurkkaamassa maisemat tuolta Empire state buildingista! New york vei kyllä munkin sydämmen, niin hieno paikka se kyllä on :)

      Poista