-->

2017/07/06

WEDDING SNEAK PEAK

Nyt tähän väliin pikku kurkkaus meidän häihin! Ajastin pari postausta Nykin reissun ajaksi ja ajattelinkin julkaista teille muutamia kuvia jotka on otettu puhelimella. Virallisia kuvia saa vielä odotella, mutta haluatte varmaan kuulla kuitenkin miten häät meni ennen kuin alan pommittamaan tänne enemmän hääpostauksia?!

Edelleen tuntuu todella epätodelliselta, että ne häät tosiaan oli jo. Kaksi vuotta suunnittelua takana ja hääpäivää odotti kuin kuuta nousevaa, mutta nyt jotenkin on todella hassua, että ne on jo ohitse! Perjantaina laitettiin juhlapaikkaa seitsemän hengen voimin ja aikaa riitti hyvin paikan laittoon. Missään vaiheessa ei tullut kiire ja saatiinkin juhlapaikka kuosiin seitsemän maissa illalla.

Lauantaina sitten sain vetästä hotellilla aamupalan pikaisesti ennen kuin lähin kampaajalle. Kampaajan jälkeen meikkaus oli hotellilla ja äiti kantoikin meille vielä evästä ennen kirkolle lähtöä. Olen yleensä melko kova jännittämään, mutta nyt jännitystä ei oikeastaan ollut ja en jotenkin osannut ajatella yhtään että olen menossa omiin häihini :D Kirkossa kun odotettiin iskän kanssa että ovet aukeavat, niin siinä vaiheessa vähän jalat tutisivat. Kirkosta suuntasimme sitten ottamaan valokuvat ja sen jälkeen menimme juhlapaikalle. Lähdimme viimeisen porukan kanssa hääpaikalta sitten puoli neljältä aamuyöstä.

Koko hääpäivä meni oikeastaan täysin nappiin, enkä olisi koskaan uskonut että voisin tällaisena kontrollifriikkinä nauttia vaan siitä olemisesta. Ihanaa oli kun häät sujuivat paremmin kun oisin vaan ikinä voinut kuvitella, mutta miinus puoli oli se että päivä meni aivan äärettömän nopeasti. Tuntuu kuin koko päivä olisi ollut jotain unta! Itkua sai pidätellä monta kertaa päivässä, mutta parempaa päivää en olisi voinut toivoa, voi kun pääsisikin tuohon päivään takaisin! Kiitokset vielä ihanille vierailemme jotka tulitte tekemään juhlistamme ikimuistoiset ja kiitokset ihanalle häätiimille jotka auttoivat juhlien suunnittelussa ja järjestämisessä!

PS. Häihin liittyen olen saanut välillä paljon kysymyksiä, joten ajattelin toteuttaa Nykin reissun jälkeen häihin liittyvän kysymyspostauksen. Jos haluat laittaa kysymyksiä tulemaan niin käy kommentoimassa tähän postaukseen!

6 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Just tommonen simppeli ja jos haluaa sen voi lyhentää käyttöön myöhempää varten, toivottavasti häät olivat ihanat ja pystytte nyt rentoutua sillä häämatkalla! Toi hääkakku ihan mahtava, sopis meille kans tommonen, auto vaan prätkiin :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitokset Katri! häät ja itse häälomakin oli kyllä aivan ihanat! Nyt pitäisi tottua taas uudenlaiseen arkeen hahah :D

   Poista
 2. Toi teidän hääkakku oli ihan täydellinen! :D Onko kakku teidän suunnittelemanne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jep, Harri halusi heti tuollaisen kakun kun näytin pinterestistä kuvan :D idea löytyi siis sieltä, mutta muutettin se vaan omannäköiseksi vielä :)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköisiä kuvia ja teillä oli varmasti niin ihana päivä <3 Ootte niin kauniina ja komeena! Ja vitsit kuinka upea tuo kakku on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos Emmi! <3 hääpäivä oli kyllä ihana, voi kun siihen pääsisi vielä takaisin :)

   Poista