2017/08/09

BACK TO SCHOOL

Vaikka otsikko saattaakin hämätä, niin itse en ole suuntaamassa tänä syksynä mihinkään kouluun, mutta tänään taitaa startata suurinosa kouluista jälleen, right? Mulla tuli pieni haikeus ja ikävä kouluaikoja, vaikka viimeksi kun valmistuin koulusta, niin vannoin etten hae enää mihinkään kouluun, heh. Nyt kuitenkin on tehnyt mieli jopa hakea johonkin kouluun ihan vaan että voisi opiskella jotain uutta ja aloittaa taas "uuden sivun" elämässään.

Kouluun lähtöä en ole kuitenkaan mitenkään vakavasti harkinnut, mutta mahdollisesti tulevaisuudessa voisin suorittaa jotain lyhyempiä kursseja töiden ohella. En osaa sanoa vieläkään, mikä musta oikeastaan tulee isona, vai teenkö vaan monenlaisia töitä, mistä varmasti tykkään!

Nyt halusin kuitenkin valmistua tulevia töitä varten ja sainkin suunnittella jälleen Persoonallinenkalenteri.fi sivustolla uuden kalenterin sekä notebookin! En varmaan koskaan osaisi elää ilman tällaista kalenteria, enkä voisi koskaan kuvitella että vaihtaisin tällaisen paperisen version mihinkään puhelimen/koneella olevaan kalenteriin.

Olen aina tykännyt suunnitella kaikkia vihkojen kansia ja tehdä tarkat merkinnät mitä minäkin päivänä tapahtuu tms. Kalenteriversioksi suunnittelinkin värikkään A4-kokoisen kalenterin, jossa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille, sekä välissä kulkee näppärästi suuremmatkin paperit. Sen lisäksi tein myös tyttömäisen notebookin A5-koossa, jonne on hyvä tehdä vielä lisää muistiinpanoja ylös. Mulla vihkot ja kalenterit on melko tärkeässä roolissa muutenkin, kun rakastan kirjoitella kaikkia erilaisia to-do listoja ja listojen avulla saan myös pysymään kaikki asiat järjestyksessä. 

Olen tilannut kalenterini monien vuosien ajan Persoonallinen kalenteri- sivustolta ja kaikista kivointa on kyllä, kun saa joka vuosi suunnitella aina uudennäköisen kalenterin itselleen! Myöskin sisältöön pystyy itse vaikuttamaan ja voi valita minkälaisia sivuja tarvitset ja osoitetiedot voi kätevästi kirjoittaa valmiiksi ylös niin ne löytyy kalenterin sivuilta valmiina.

Odotan kyllä nyt innolla jo tulevaa syksyä, koska tämä kesä on ollut vähän huono kelien osalta. Syksyssä on kuitenkin kivaa, kun saa laittaa taas normaalin arjen järjestykseen, pukea taas kivat syysvaatteet päälle ja istua kesän viimeisiä iltoja terassilla!

Ja hei! Mulla olis teille alekoodia Persoonalliselle kalenterille, joka on voimassa 20.8 saakka!
Koodilla B-ACK2-SKOL saat -15% tilauksestasi.

Yhteistyössä Persoonallinen Kalenteri


2 kommenttia:

  1. Voi että miten söpö kalenteri! En tiennyt tuollaisen palvelun olemassaolosta ennen, täytyypä laittaa mieleen. En itsekään osaisi käyttää sähköistä kalenteria, joten tuollaiset ihanat paperiversiot ovat kyllä ihan kullan arvoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on kyllä kiva kun voi suunnitella just sen näköisen kalenterin kun vaan haluaa :,)!

      Poista