2017/08/30

VIIMEISIÄ KESÄILTOJA


Tämä kesä meni itseni mielestä ainakin supernopeasti. Onneksi tänä vuonna tuli innostuttua hiukan jo pihanlaitosta ja terassillekin tehtiin erilainen ilme kuin viime vuonna. Ehkä ensi vuonna alan sitten jo perehtymään kukkien kasvattamiseen, nykyään kun olen joka kesä hakenut valmiit kukat kaupasta ja laittanut ne ruukkuihin ja toivonut vaan että ne pysyvät koko kesän elossa :D

Olen kuitenkin ihan fiiliksissä tästä tulevasta syksystä, ihan kiva kun saa hyvällä omatunnolla katsoa iltaisin leffoja sohvalla, tai istua juurikin hämärissä illoissa terassin sohvilla juoden lämmintä kaakaota vilttien alla ja kynttilänvalossa. Tykkään ehkä eniten siitä, kun vuodenajat vaihtuvat ja silloin ei ole vielä niin kyllästynyt kyseiseen vuodenaikaan ja nytkin pimenevät illat ei haittaa yhtään, kun taas marraskuussa on takuuvarmasti kyllästynyt pimeyteen ja sisällä kyyhöttämiseen!

Syksyä kohden yleensä aloittaa aina jonkinlaisen "uuden sivun elämässään",  joko työn tai koulun tai jonkun muun projektin. Nyt kun itselläni ei ole töitä tai kouluhommia tiedossa, niin sisustuskuume meinaa nostaa päätään. Emme kuitenkaan ala enää tekemään tähän suurempia remontteja, vaan haaveilemme edelleen omakotitaloon muuttamisesta. Toivottavasti asuntomme menisi joskus kaupaksi ja pääsisimme muuttamaan, nyt tietysti olisi hyvä aika tehdä vaikka alustavaa sisustussuunnitelmaa omaa tulevaa kotia varten!

Mitä sun loppukesään/alkusyksyyn kuuluu?4 kommenttia:

 1. Ihana tuo teidän terassi! Tämä kesä tuntui jotenkin kyllä vähän huijauskelta vaikka en edes ole kovien helteiden ystävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Maru! <3 tää kesä oli kyllä kelien osalta tosi surkea, jos olisi edes satanut vähemmän niin olisi varmasti ollut vähän parempi :D

   Poista
 2. aww teidän koira kyllä sulattaa sydämen,voi ihana kun tuolla korissa nukkuu :D<3 Terassi on kanssa tosi kivasti laitettu!
  Oon samaa mieltä että vuodenaikojen vaihtumisista pitää nauttia! Luontokin on tosi kaunis aina syksyä vasten :) Yritän itsekin keretä ottaa ilon irti, rakastan niitä kirpeitä syksyn päiviä! Kiirettä vaan pitää, toteutin unelmani ja aloitin työn josta oon vaan haaveillu ja pelännyt etten jaksa toisen työn päälle enää. Kaks täyspäivästä duunia pitää vapaa-ajan kurissa, mutta nyt kun jaksaa niin vielä joskus saan tehdä työkseni pelkästään sitä mistä tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah joo tuosta korista on tullut meidän koirien ehdoton lemppari :D! sulla kuulostaa olevan kiva syksyn aloitus, tsemppiä uuteen työhön ja mahtavaa että saat toteuttaa unelmiasi ja kova työ palkitaan varmasti että pääset jonain päivänä tekemään pelkästään sitä työtä mistä tykkäät! :)

   Poista