2017/10/04

ASUKUVAT SATEESSA

Sadetakki Batela | Nahkahousut Zeeprafashion | Kumpparit Hai

Tällä kertaa hiukan erilaisia asukuvia, jotka sopii ainakin näihin sadepäiviin hyvin! Nämäkin kuvat saatiin napata melko pikaisesti, kuvaajani ei ollut kovin innoissaan kun sai kuvata kauheassa sateessa :D Hankin loppu kesästä itselleni vaaleanpunaisen sadetakin, jonka meinasinkin ostaa jo monta vuotta aikaisemmin, mutta päädyin sitten tuon valkoiseen versioon. Virhe, en nimittäin saanut vaaleanpunaista takkia mielestäni ja myin valkoisen takkini ja tilasin tämän sitten! Sadekeleille tämä takki onkin ollut ihan ehdoton ja ostoslistallani olisi myös tulevaisuudessa hankkia Hunterin kumpparit.

Syksy ja nää harmaat kelit on nyt selkeästi vähän laskenut mun bloggaamis intoa, mulla olisi vaikka mitä postausideoita, mutta kamera meinaa lojua tiiviisti tuolla lipaston pohjalla. Kun auringonpaistetta ei ole lähi maillakaan, niin sisätiloissa kuvaaminen vaikeutuu huomattavasti. Vaikka mullakin on käytössä lisäsalama, niin silti tykkään kuvata auringonpaisteen aikaan, koska harmaalla kelillä kuvat näyttävät heti enemmän salamalla otetuilta tai muuten vaan ärsyttävän harmailta. Asukuvia ollaan kyllä käyty nappailemassa, mutta sisällä mua ei yhtään vaan huvita kuvailla koska tiedän jo valmiiksi etten tule olemaan tyytyväinen niihin kuviin!

Olipas kiva valituspostaus, mutta kertokaa te vinkit miten saatte kuvailtua näin pimeänä aikana! Nythän vielä on jopa valoisaa, kun parin viikon päästä tuskin on viiden jälkeen iltapäivällä yhtään valoa käytettävissä.. 8 kommenttia:

 1. Oi miten super söpö sadetakki!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitokset Jenna! Toi on kyllä super söpö et ei haittaa yhtään vaikka joutuukin pukeutumaan sadetakkiin!

   Poista
 2. Ihana asu! Toi sateenvarjo on ihana, haluaisin myös läpinäkyvän!
  ~Finnlandsnorsk~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! :) Ostin tuon sateenvarjon meidän hääpäivää varten jos sillon olisikin satanut vettä, tuo löytyi ihan citymarketista eli kannatttaa kurkata sieltä jos on vielä etsinnässä!

   Poista
 3. Ompas kivat kuvat ja äärettömän söpö sadetakki <3

  VastaaPoista
 4. Minkä kokonen toi sadetakki sulla? :)

  VastaaPoista