2017/10/16

LOKAKUUN KATTAUS

Helou ja kivaa (sateista) maanantaita sinne ruudun toiselle puolelle! Kirjoittelen justiinsa postausta kahvilasta, kun olen kohta suuntaamassa salille ja tänään yritän myös saada aikaiseksi kuvailla myday postausta varten kuvia! Nyt kuitenkin tulin julkaisemaan hiukan sisustusaiheisempaa postausta, jokainen blogini lukija varmasti tietää, että olen todella laiska ja surkea ruuantekijä, mutta tykkään kuitenkin tehdä keittiöön erilaisia kattauksia!

Nyt lokakuussa halusinkin toteuttaa kattauksen hiukan Halloween teemaan liittyen ja hainkin kaupasta tähän kurpitsan koristeeksi. Tuo kurpitsan kaivertaminen oli yllättävän vaikeaa, Harrikin tuumasi siinä vieressä että näyttää kun murhaisin jotain kun puukottelin tuota kurpitsaa :D

Olisi kiva kuulla teettekö itse kotona arjen keskellä tällaisia kattauksia tai haluaisitteko lukea useammin tällaisia kattauspostauksia blogin puolella?

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Kokonaisuus on tosi raikas, vaikka onkin teemana syksy ja halloween :) Mulla ei tule kyllä tuollaisia kattauksia tehtyä, kun panostaminen nykyiseen keittiöön on muutenkin vähän jäänyt. Olisi kyllä kiva lukea näistä useamminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Maru ja ihana kuulla että tykkäsit! :) Voisin toteuttaa tällaisen postauksen vaikka kerran kuussakin blogin puolelle!

   Poista
 2. Ihana kattaus ❤ kelpaa aterioida nuin kauniissa pöydässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset kommentista! :) Minusta ainakin pöydässä on mukavempaa syödä, kun siihen on tehty kaunis kattaus!

   Poista
 3. Ihanan näköisiä kuvia! Voi kun välillä käy vieraita niin saa siivota ja tehdä pieniä yksityiskohtia jotka tekee lähinnä vain itsensä iloiseksi -jota kukaan muu ei edes huomaa. Mutta pakkomielteiselle se on vaan niin mahtavaa :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Katri! Totta, tuo on kyllä kivaa varsinkin kun vieraita tulee ja niitä varten voi tehdä kotiin juurikin kivoja yksityiskohtia :)

   Poista
 4. Mä en harrasta kattauksia sen koommin, mutta tää näyttää niin ihanalta, että ei tiiä vaikka innostuisinkin. :D

  VastaaPoista