2017/10/13

MITÄ LÖYTYI BETTE BOXISTA + ARVONTA!


Sain nyt ekaa kertaa testattavaksi Bette Boxin joka on kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaboksi, jossa on 4-6 erilaista tuotetta. Nyt lokakuussa boksissa oli vielä bloggaajien valitsemia suosikkeja ja odotinkin melko innolla että tuo kyseinen boksi tipahtaa postilaatikkooni! Lokakuun paketista löytyikin viisi erilaista tuotetta, yksi täysikokoinen ja neljä matkakokoista kosmetiikkapurkkia. Tällaisia tuotteita löytyikin tämän kuun boksista:

Treaclemoon one ginger morning - suihkugeeli. Tästä tuli yksi ehdoton lempparini ja tätä tulen varmasti hankkimaan jatkossakin suuremmassa koossa! Tämä suihkugeeli on täysin vegaaninen, mutta tuoksuu silti ihanna raikkaalle!


Ziaja Goat`s milk moisturizing day cream - päivävoide. Mulla on ollut aina melko kuiva iho ja välillä on ollut todella hankala löytää iholle tarpeeksi syväkosteuttava voide. Tämä päivävoide on vaikuttanut ihan hyvälle ja toimii hyvin meikkivoiteenkin alla. Ainoa miinus tuotteesta on maitomainen haju, koska tuotteessahan on tosiaan vuohenmaitoa!

Curaprox black is white - valkaiseva hammastahna. Tätä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta tämä oli myös yksi niistä tuotteista, joiden testaamista odotan innolla, koska olen nähnyt monessa blogissa hehkutusta tästä mustasta hammastahnasta! Plussaa tuotteesta, että se sopii päivittäiseenkin käyttöön, eikä aiheuta hampaisiin kiillevauroita ja fluorin kanssa käytettynä auttaa vihlontaan.


Lumene invisible illumination instant glow - sävyseerumi. Tästä tuotteesta ajattelin etten tee tällä hölkäsen pöläystä, mutta yllätyin miten hyvin tuote toimikaan! Onnekseni myös sävy oli todella hyvä omalle iholleni ja tämän ansiosta pystyn myös olla ilman raskasta meikkivoidetta. Voide tuo kasvoille lisähehkua ja raikkautta ja on mahdollista käyttää myös meikkivoiteen alla.

Lòccitane en provence shea ultra rich - vartalovoide. Tämä tuote oli myös ihan uusi tuttavuus minulle, mutta olen kosteusvoiteiden suurkuluttaja varsinkin näin syys/talviaikaan! Voide sisältää kehäkukkauutetta sekä hunajaa, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti.

Ja hei! Mikäli kiinnostuit kyseisestä boksista, niin blogini Facebook-sivuilla on nyt arvonta, jossa voit voittaa yhden kuukauden boksin itsellesi! Aikaa osallistua arvontaan 22.10.2017 mennessä!  Arvontaan pääset TÄSTÄ linkistä.

Yhteistyössä Bette Box

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti