2017/10/21

MOTIVAATIO PYÖREÄ NOLLA

Takki Zeeprafashion |  Collegepaita Tommy Hilfiger | Farkut Gina tricot | Kengät Zatza | Huivi Gina tricot 

Viikonloppu on täällä taas ja ens viikon jälkeen aletaankin lähestyä jo marraskuuta, mihin tää aika oikeasti menee?! Mulla on ollut tässä kuussa aika paljon kiireitä ja menoa ja blogin kuvailutkin on jäänyt huolestuttavan vähälle.Oikeasti asukuviakin on yleensä tullut otettua joka viikko, mutta nyt en tosiaan edes muista milloin viimeksi oltaisiin käyty kuvailemassa!

Motivaatio on ollut vähän siis tipotiessään, aika monessakin jutussa, mutta se tuntuu tulevan joka syksy jossain vaiheessa? Olen hiukan vältellyt sellaisia asioita joita oikeasti pitäisi tehdä ja sen sijaan potenut matkakuumetta, sisustuskuumetta ja nyt sohvalla löhöillessä vielä heppakuumettakin kun telkkarissa pyörii Horse Show:n kisat. Onneksi kuitenkin matkakuumeeseen on tiedossa vähän edes helpotusta, nimittäin ensi viikolla suunnataan käymään Lapissa minilomalla! Mä niin toivon, että siellä olisi silloin vielä lunta, eikä näin syksyistä kuin täällä. Nyt kuitenkin lähden höpisemästä ja suuntaan salille ja sählyyn, jos teillä on toivepostauksia niin olisi ihana saada sellaisia kommenttiboksiin!

6 kommenttia:

 1. Mulla tää syksy on näköjään ollut kunnon duracelpupu aikaa, harmi et siellä on ollut toisinpäin. Mukava olisi lukea vaikka kosmetiikkaan liittyvä postaus. Top tuotteesi yms ihonhoitoon ja meikkaukseen. Ja aina kaikki sisustukseen liittyvä (yllätys :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko jakaa sitä duracell pupu energiaa tännekin?! :D Toivon niin että tää vaihe menis ohi ja kiinnostais tehdä taas kaikkea mahdollista! Ja kiitos postaustoiveista, sisustuspostauksia on aina helpompi toteuttaa mutta pistän korvan taakse myös tuon kosmetiikkapostauksen, voisihan sellaisenkin joskus kirjoitella :)

   Poista
 2. Kukahan näitä motivaatio nollia nyt tuntuu jakavan, kun tännekin on osunut yksi :o Jolle kyllä ei olisi yhtään aika eikä tilaa! Joten tiedän kyllä fiiliksesi :D
  Jottei kommentti ole pelkkää negatiivista, mä tykkään tosta sun asusta ihan hurjan paljon! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Henna! <3 Ja en todellakaan tiedä kuka niitä motivaatioita vie, mullakin olis sata juttua tehtävänä ja verkko opiskeluja jne joihin tosiaan tarvis sitä motivaatiota mut plääh ei jaksais :D!

   Poista
 3. No kyllä tässä syksyllä on varmasti itse kullakin motivaatio hukassa! :) Pitäisi täyspäiväisen työn ohella lukea muka joihinkin pääsykokeisiin ja huolehtia muusta arjesta, varsinkin kuukauden kestonuhan puskiessa päälle. Sit on vielä niitä ystäviä ja muita menoja. Joskus tekisi vaan mieli pysähtyä ja nauttia tekemättömyydestä!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiva kuulla etten ole siis ainoa! :D Ja ihan totta puhut, joskus pitäisi oikeasti vaan nauttia siitä ettei tekisi mitään mutta jotenkin koko ajan on huono omatunto jos ei ole saanut aikaiseksi tehdä jotain tärkeitä asioita!

   Poista