2017/11/20

HÄÄT - MIKÄ KANNATTI JA MITÄ TEKISIN TOISIN?

 Avioliittoarkea on nyt takanapäin lähes viisi kuukautta, mutta silti tulee useasti muisteltua meidän ihanaa hääpäivää, mitä vietettiin heinäkuussa. Parempia häitä en olisi kyllä voinut meille kuvitellakaan ja ihana kun päivä onnistui kaikinpuolin täydellisesti. Multa on kuitenkin kysytty muutamaan kertaan, että olisinko tehnyt jotain toisin? Tietysti aina jos pussi olisi täynnä rahaa, näyttäisivät häätkin erilaisilta. Tällä budjetilla kuitenkin saatiin luotua meille aika meidän omannäköiset ja rennot häät, joten mieleen ei nyt juolahda kuin muutama juttu, minkä tekisin eritavalla kuin silloin.


Nämä jutut muuttaisin meidän häissä: 

Olisin varannut ison sviitin myös meille kun pukeuduttiin kaasojen kanssa häitä ennen hotellilla. Meidän se hotellihuone oli melko pieni, joten isojen mekkojen kanssa siellä liikkuminen ei ollut kovinkaan helppoa :D

Siideriä ja breezereitä olisi voinut olla enemmän, boolia taas vähemmän!

♥  Mäkkärin iltapalalla meni myös nuggetit kovempaa kyytiä, kuin euron juustot, joten niitäkin olisi voinut olla himpun verran enemmän!

Olisin toivonut että koko päivä vietetään ilman puhelimia ja oma puhelimeni olikin kaasollani koko päivän ajan. Pari kertaa taisin kuitenkin nähdä Harrin kädessä puhelimen mutta siitä annoin kyllä heti palautetta!

Unohdin ottaa valmistelupäivänä kuvia koska kamera oli jäänyt hotellille. Olisi ollut kiva laittaa tänne siitäkin päivästä kuvia, mutta nyt ainostaan mulla on näitä kuvia mitä siskoni on ottanut hääpäivänä.

♥  Nyt myös vaihtaisin hääkimpukseni vaaleanpunaisen pionikimpun, mutta päätin jättää suosiolla pionit pois meidän kukka-asetelmista, koska ne olisivat olleet luultavasti paljon kalliimpia.

Näihin kannatti panostaa:

Tarkkaan suunnitteluun. Kaikki tavarat oli tarkkaan pakattuna ja laatikot numeroituna. Pakkaaaminen kotona oli helppoa, kun lista kaikista oli ylhäällä ja tavarat valmiiksi laatikoissa. Hääpäivää edeltävänä päivänä kerettiin myös kaikki laittamaan hyvin paikalleen, eikä valmisteluissa tullut kiirettä. Myöskin kahden vuoden suunnittelu ja askartelu kannatti, viimeiselle kuulle en jättänyt kuin pienet hommat, kuten koekampaukset ja tavaroiden pakkaamiset.

Polaroid kamera. Tämä oli kyllä ehdoton hitti meidän häissämme ja saimmekin ihania kuvia muistoksi!

Vieraat olivat pääasiassa kavereita. Tunnelma oli hyvin rento ja vanhemmatkin vieraat silti viihtyivät nuorempien kanssa!

♥  Piilopullo. Tää taisi myös olla häidemme yksi hitti, vieraat tuntuivat ainakin viihtyvän suuresti ison vodkapullon äärellä :D!

Kakku. Vaikka tuo kakku oli kallis, niin se oli juuri meidän näköinen eikä mikään tavallinen kermakakku!

Hääautoon me ei haluttu tuhlata omaisuuksia ja pari viikkoa aikaisemmin meillä ei ollut vielä tietoakaan, mikä hääauto meille tulisi. Heitin sitten vaan, että no eikös se sovi meidän häihin hyvin että lähdetään kirkolta meidän omalla ralliautolla :D 

Coktailtilaisuus vieraille valokuvauksen ajaksi. Kävimme ottamassa hääkuvat aika lähellä hääpaikkaa, mutta vieraat saivat sillä aikaa maistella jo alkupaloja hääpaikalla.

Häämatka heti häiden jälkeen. Hääkupla jatkui vielä kivasti häiden jälkeen, eikä tarvinnut jäädä pitkäksi aikaa töihin suoraan häiden jälkeen.

Kutsut lähetettiin jo helmikuussa. Meillä taisi olla kesän suosituin päivä, joten vieraat pystyivät varautumaan häihin tulemiseen ajoissa. Myöskin kaikki juhlapaikat ja kirkot varasin jo 1,5 vuotta aiemmin, eikä niiden etsimisessä tullut liian kiire.9 kommenttia:

 1. Ihana postaus!♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset, ihana kuulla että tykkäsit!<3

   Poista
 2. Näitä sun hääpostauksia on niin kiva lukea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitokset! Täytyy aina koittaa keksiä mitä näistä kirjoittelisin, niin saisin useamminkin hääpostauksia tänne :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, teillä on kyllä ollut superkivannäköiset häät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Piia! <3 tuo päivä oli kyllä kaikinpuolin onnistunut :)

   Poista
 4. Ensi vuonna uudestaan!! Oli niin kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee aika kalliiks pitää joka vuos uudet bileet! :D Tehän voisitte jo pitää häät nro.2 kun teidän häistä on jo kauemman aikaa!

   Poista
 5. Hyvä postaus ja kuvat! Kaikin puolin ihanat kuvat! Aika räväkät mekot sun saattajilla :)

  Katri / finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista