2017/11/03

I MISS YOU NEW YORK

Yksi paikka, jota olen ikävöinyt päivittäin tässä viimeisen neljän kuukauden aikana, New York. Tuo kyseinen kaupunki tosiaankin vei mun sydämmen ja voisin lähteä sinne kyllä milloin tahansa uudestaan! Nykissä kymmenen päivää meni nopeasti ja ehkä ensi kertaa lomalla ajattelin, että voisin jäädä sinne vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Loman viimeisinä päivinä sanoinkin, mitenköhän saan nukuttua kotona, kun ulkoa ei kuulu jatkuvaa töötötystä ja piipaa-autojen sireenien huutamista. Onneksi kuitenkin kuva-arkistot on pullollaan ihania lomailu kuvia, mutta en tiedä pahentaako se vaan tätä mun matkakuumetta kun nää kuvat saa vaan vielä enemmän ikävöimään tuonne suurkaupungin sykkeeseen..

Nykissähän kaikki on juurikin sellaista, kuin leffoissakin näyttää olevan. Aloinkin katsomaan Gossip girliä lomamme jälkeen uudelleen ja olen aina ollut ihan innoissani jos siinä on näkynyt joku tuttu paikka, missä itsekin on tullut käveltyä. Kaikista parasta kuitenkin tuossa kaupungissa oli se, että se tuntui turvalliselta. Sitä en todellakaan olisi uskonut noin suuresta kaupungista, mutta veikkaan että asiaan vaikutti myös se, että majoituimme Upper east sidella, jossa illalla vastaan tuli korkeintaan hienostorouva puudelinsa kanssa.  

Välillä miettii, että oisihan se ihan siistiä muuttaa ulkomaille. En kuitenkaan tiedä, tulisinko asumaan siellä kauaa, koska olen kuitenkin pohjimmiltani hyvin koti-ihminen. Kaipaan aina sitä viihtyisää kotia minne palata. Myöskin jos ajattelee miten iso homma Suomessa on tehdä jotkut perus arkiset asiat, kuten veroilmoitukset, työnhakuhommat, asunnon hankinnat jne. niin voisin veikata, että ulkomaille muuttaessa noissa asioissa voisi olla hiukan pallo sekaisin, vielä kun engalnninkielen kanssa ei ole mikään mestari! Olen myös melko vaativa kodin suhteen ja jos Suomessakaan en kelpuuta enää kovin helposti kaikkia vuokra-asuntoja, niin voin veikata, että Nykiin muuttaessa mun hintahaarukkaan ei löytyisi sopivaa yksiötäkään :D 
 

Olisihan ulkomaille muutto siisti juttu, mutta tietäisin tosiaan, ettei se omalla kohdalla olisi pysyvää. Tykkään asustella Suomessa, mutta ehkä kaipaisin arkeeni kuitenkin vielä lisää matkustelua ja maailman näkemistä. En voisi myöskään enää kuvitella ostavani yhtään pakettimatkaa joltain matkatoimistolta, mieluummin otan vaikka extempore lennot johonkin ja etsin hotellin sitten itse! Voin myös kertoa, että kun itse järjestää oman matkansa, niin kielitaito parantuu varmasti ja mäkin olen pärjännyt helposti huonolla kielitaidolla. 

Vaikka Nykiin ei ole lentolippuja tiedossa, niin onneksi ensi vuodelle on uusia ulkomaanmatkoja suunnitteilla. Huhtikuussa matkataan Lontooseen ja kesäkuussa Islantiin. Myöskin ensi syksylle olisi tarkoitus etsiä joku kiva aurinkomatka, mutta nyt mulla on matkakuume niin kauhea, että olisi ihanaa päästä lomailemaan jo nyt samantien. Mun bucketlist täyttyy vaan kaikista paikoista ja reissuista jotka olisi niin kiva kokea!


2 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia! tuola on pari tuttua käynyt ja kyllä kaikki on tykännyt, katsottuaan monia erilaisia tv-ohjelmia jotka todella tapahtuu nykissä, niin olisi hienoa kun niitä kohteita joissa vierailla löytyy paljon. Lisää matkakuvia!! :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Katri! Ehkä voin välillä aina kaivaa arkistosta näitä vanhoja matkakuvia tänne bloginkin puolelle! :) Tuolla nimenomaan oli ihana löytää kaikkia paikkoja, joita leffoissa tai sarjoissa on nähnyt!

   Poista