2017/11/22

KARTTAJULISTEET SISUSTUKSESSA + ARVONTA!

Viimeaikoina sisustuksessa on selkeästi ollut pinnalla erilaiset taulut, jossa on erilaisia julisteprinttejä. En ole koskaan oikeastaan ollut erikoinen taulu intoilija, meillähän on ainoastaan ollut Pradan suuri taulu eteisen seinällä. Heti kuitenkin kun näin tällaisen simppelin mustavalkoisen karttajulisteen, niin olin aivan myyty! Sainkin suunnitella nyt meille sopivan kartan Alvar Carton verkkokaupassa, jossa oli mahdollista tosiaan tehdä ihan minkä tahansa kaupungin kartta.

Minulla meinasi tulla suurin ongelma, kun en meinannut osaa päättää minkä kaupungin kartan olisin halunnut teettää. Toisaalta olisi ollut hauska hankkia oman pikkukylän kartta seinälle, mutta päädyimme Dubain karttaan, koska tämä on kuitenkin Harrin ja mun yksi lempikaupungeista maailmassa. Tämän kaveriksi olisi myös tarkoitus hankkia Nykin kartta. Tilasin kartan 50 x 70 cm koossa, johon oli helppo löytää myös oikeankokoiset kehykset.

Ja hei! Mikäli sä oot kans haaveillut tällaisesta kartasta, tai haluaisit antaa jollekin kivan joululahjan niin Instagramini puolella (@miinakaroliina) löytyy arvonta jossa sä voit voittaa tällaisen karttajulisteen haluamallasi kaupungilla! Osallistumisaikaa on 30.11 saakka.

Yhteistyössä Alvar Carto

4 kommenttia:

 1. Ei ole vielä karttaa meidän seinällä, mutta voi vitsi miten kaunis tuo karttataulu on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Samaan aikaan kaunis ja yksinkertainen :)

   Poista
 2. Ihan nätti! Joku iso suurkaupunki ja sen keskustan kartta olisi kyllä mielenkiintoinen :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kivan simppeli! :) nuo suurkaupunkien kartat oli kivemman näköisiä,kun pienen kaupungin kartalla ei ollut juurikaan mitään :D

   Poista