2017/12/10

LUUKKU 10: MITEN JÄRJESTELEN MEIKKINI?


Tänään kurkataan miten järjestelenkään meikkini! Tykkään, että mulla on kaikki meikit järjestyksessä ja meikkaamiselle oma paikkansa. Meikkipöytäni onkin menossa nyt vaihtoon, joten samalla onkin hyvä käydä läpi kaikki meikkinsä ja järjestää ne uudelleen.

Meikkien järjestelyssä mulla on ollut reilu vuoden ajan tämä Cubien The Princess-laatikko, johon olen saanut aina hyvin meikit järjestettyä. Yksi laatikko alkoi kuitenkin käymään melko ahtaaksi, mutta onnekseni sain Cubielta myös toisen laatikoston!

The Princess laatikko sopii monenlaiseen käyttöön, niin ulkonäkönsä kuin toimivuudensakin ansiosta. Laatikossa on ylimmäinen luukku ylöspäin aukeava ja kaksi alempaa ovat vetolaatikoita. Tämä sopisi myös erinomaisesti vaikka korujen säilytykseen!

 Toisessa Cubiessani onkin kaikki meikkipohjaan liittyvät meikit. Ylimmässä luukussa on highlightit, puuteri sekä aurinkopuuterit. Toisesta kerroksesta löytyy kaikki nestemäiset meikki- sekä peitevoiteet. Alimmassa kerroksessa taas on silmämeikkiin kuuluvia puteleita, sekä kiinnityssuihke ja beautyblenderit.

Toisesta Princess laatikosta löytyy ylimmästä ja keskimmäisestä osiosta kaikki luomivärini. Alakerrokseen mahtui taas hyvin kaikki huulimeikit! Nyt kun meikkejä järjesteli innokkaana näihin laatikostoihin, niin tuli yllättäen hitunen meikkikuume. Ehkä nyt kun uusi meikkipöytäkin on ostettavana, niin samalla voisi hankkia myös uusia meikkejä (vaikka vanhatkaan ei ole loppuneet kesken, mutta voiko kellään muka olla liikaa meikkejä?!) 

Cubielta löytyy tämän The Princess laatikon lisäksi myös suurempi malli, The Queen, sekä sen lisäksi myös huulipunatorni! 

Yhteistyössä Cubie


4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Mulla on yksi iso vetolaatikko täynnä kosmetiikkaa ja meikkejä lajiteltuna myös erilaisiin laatikoihin ja pusseihin ja omiin osioihin joten niiden käyttöönotto on aina helppoa :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Vetolaatikot kyllä helpottavat huomattavasti tavaroiden käyttöä ja järjestystä :)

   Poista
 2. Kauniita ja noista näkee hyvin mitä on missäkin! Mulla on meikit vetolaatikossa, pitäisi vaan hankkia vähän lisää laatikoita järjestelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, näistä ei tarvitse kauaa etsiä tarvittavia meikkejä kun kaikki on näkysällä :)

   Poista