2017/12/12

LUUKKU 12: TALVIMAISEMA LYHDYSSÄ

Tänä jouluna olen hakenut hiukan inspistä joulukoristeluihin Pinterestin maailmasta. Olenkin jo aiemmin törmännyt symppiksiin lyhtyihin, johon on luotu erilaisia talvisia maisemia. Ensimmäisenä ideana halusinkin tänne jonkun söpön vanhan pikkuauton ja sen lisäksi Englantilaisen puhelinkopin, mutta en löytänyt kumpaakaan kaupasta, joten ne jäivät vaan haaveeksi.

Omasta joulukoriste varastosta sattuikin sitten löytymään muutamia tarvikkeita, kuten käpyjä sekä poro ja pikku tonttu. Meidän suureen lyhtyyn sai myös luotua sopivan kokoisen talvimaiseman, eikä kaupasta tarvinnut kipaista kuin tekolunta, patterivalot sekä pari kuusta! Raukka tonttu meinaa vaan hukkua hiukan tuonne lumen paljouteen :D

10 kommenttia:

 1. Voi miten söpö asetelma! Ja teidän makkari näyttää muutenkin niin ihanan rauhoittavalta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi ja ihana sisustus! Löysin tänne, kun googletin Kartellin Stonea... Tilasin juuri sellaisen, enkä ole aivan varma, onko se aito, kun se on niin kevyt ja kun sitä rummuttaa, se todella kuulostaa rummulta. 😂 Minkälainen sun kokemus on Stonesta, kuulostaako samalta? Jotenkin olin kuvitellut sen paljon painavammaksi ja jytkymmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset ja hauska kuulla että sitäkin kautta löytyy! Siis joo, Kartell Stonethan on sellaisia muovisia ja juuri yksi päivä kun siirtelin sitä niin mietin samaa, että täähän on kuin rumpu :D Mieskin luuli ensin niitä että ne on tehty lasista mutta kevyitä ja hepposiahan ne on! Mulla on kuitenkin ollut se käytössä nyt 3 vuotta ja edelleen on hyvässä kunnossa :)

   Poista
 3. Tää ei oo kyllä puhelinkoppi, mut mielestä vois sopia teemaan: http://kauppa.whiteonwhite.fi/tuote/candle-bus-with-tree/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas kivannäköinen! En tiedä jäisikö tuo vaan pieneksi tuohon kun tuo on niin iso lyhty! Kiitos kuitenkin vinkistä, pidän tämän mielessä jos vaikka satunkin kyllästymään tähän talvimaisemaan ;)

   Poista
  2. Toi ei oo onneks kaikista pienin kuitenkaan, vaan aika mötikkä :) Toki lyhdyn kokoa vähän vaikea hahmottaa täältä käsin!

   Poista
  3. Jep ja varmaan jos näkis tuon linja-auton kaupassa niin osaisi hahmottaa paremmin miltä se näyttäisi tuolla lyhdyssä! :)

   Poista
 4. Hyvä toi oma "talvimaisema-lyhty". Rakastan niin paljon tota teidän valkoista harmoniaa, kun muutin miehelle niin täällä oli kaikki jo aika tummaa niin olen sitten jäänyt vähän tähän linjaan, mutta on myös ihan kodikas fiilis. Mutta jos olisin valmis vaihtamaan kaikki kalusteet valkoisiin niin olisihan sekin asia erikseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaiseen jättilyhtyyn oli kyllä helppo tehdä tuollainen "maisema" ;) Meillä kans on mennyt kaikki kalusteet vaihtoon tässä vuosien aikana, meilläkään ei tainnut alkuun olla juurikaan mitään valkoisia huonekaluja, pikkuhiljaa vaan vaihtamaan ;)

   Poista