-->

2017/12/15

LUUKKU 15: JOULUKUUN ASUT VUOSILTA 2011-2017


Yläkulmassa vasemmalla onkin blogini ihan eka asukuva, vuodelta 2011. Kuva on napattu äkkiä meidän vanhan asunnon eteisessä. Ihan kiva kotiasu, mutta tuubihuivin jättäisin tästä pois, eikös ne ole jo muutenkin aika vanha juttu?

Sen vieressä taas löytyy talvinen asukuva vuodelta 2012.  En taaskaan omista mitään tästä asusta, tuo Sexy by swedenin toppatakki oli ihanan lämmin, mutta hiukan muhkea michelin mies takki hahah. Myöskin tuo tuubihuivi muistuttaa enemmän niskatukea kuin huivia..

2013 vuoden asukuva on kuvattu Dubai Mallin ostoskeskuksessa. Ihan kiva simppeli asu, mutta tästäkään en omista enää kuin tuon pitsipaidan!

2014 (vasen alakulma) on otettu mun synttäripäivänä Tukholmassa. Asu on kiva, mutta muistan että puin tähän asuun tummansiniset Freddyt.. Miksi? Onneksi niitä Freddyjä ei enää löydy vaatekaapistani!

2015 vuoden joulukuun asukuva on napattu Lontoossa (olen näköjään harrastanut matkustelua näin joulukuun aikoihin :D) Asu on kyllä kiva, vaikka takkia ja huivia en enää omistakkaan. Haaveissa olisi kuitenkin ostaa uusi Burberryn huivi, joka olisi hiukan pitempi ja paksumpi. Ja voi kun mun Airmaxitkin olisi noin hohtavan valkoiset vielä!

2016 vuoden kuvauksissa muistan miten olin aivan umpijäässä! :D Tuo teddytakki oli tosiaan vain lainassa, mutta voisin pukea tämän asun uudelleenkin!

Sitten kurkkaus tämän vuoden joulukuussa napattuihin kuviin. Mietin tuota punaista neuletta vaikka kuinka kauan kaupassa, mutta onneksi ostin sen, siitä on nimittäin tullut yksi ihan ehdoton lempparineuleeni! Näitä asukuvia tulettekin näkemään  lisää hiukan ennen joulua.

Mikä näistä oli sun lemppariasu? 6 kommenttia:

 1. Tyylikäs olet. Tuo punainen tosiaan sopii sulle!

  VastaaPoista
 2. Noi 3 viimeisimmän vuoden asua niin samankaltaiset, että ehkä ne suosikkeja :) Ehkä sun tyyli on alkanut siinä vakiintumaan jo? Ja saman laukun näkyminen myös luo semmosta oloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi voi olla aivan totta kyllä, sen jälkeen kun värjäsin blondiksi niin oma tyyli on alkanut löytymään pikkuhiljaa! Ja näköjään neverfull on osunut moneen kuvaan näistä, se on kyllä osoittautunut yhdeksi lempparilaukuksi :D

   Poista
 3. Freddythän on tosi ihanat jalassa mukavuudeltaan ja itsekin oon omistanut monet, mutta se tyylikkyys on vähän niin ja näin :D Ne treenifreddyt oli ainakin niin surkeat, että saumat ratkesi heti miljoonasta kohasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ne oli mukavat jalassa, mutta enää en kyllä ulkonäön vuoksi laittaisi niitä jalkaani :D Mulla myöskin ne ratkesi saumoista!

   Poista