2017/12/07

LUUKKU 7: KODIN JOULUINEN ILME 


Nyt olisi aika kurkata kodin jouluiseen sisustukseen. Olen ollut ehkä hiukan liian tohkeissani näiden postauksien kanssa, koska välillä en ole malttanut syödä ollenkaan ja nytkin huomasin, että glögini on täysin jäähtynyt.. :D Noh, mutta kerrankin näinpäin, että teksti luistaa ja inspiraatiota riittää!

Meillä joulukuusi pystytettiinkin jo marraskuun puolessa välissä ja syynä käytinkin tässä sitä, että mehän ei vietetä joulua kotona, joten miksei meillä voisi olla joulukuusi jo aikaisemmin pystyssä?! Tykkään kuitenkin laittaa kotia jouluisemmaksi, vaikka olemmekin joulun pyhät toisella puolella Suomea. Joulun aika on hyvä syy laittaa kotiin hiukan enemmän niitä pörröisiä ja kimaltavia koristeita..

Tämän vuoden joulusisustukseen meillä kuuluukin ne karvaiset taljat, peitot ja tyynyt, glitterikoristeet, valkoinen joulukuusi valoineen ja palleroineen, tunnelmavalaistus jouluvaloilla,  glögin tuoksuiset kynttilät,  lyhdyt, joulupaketit sekä jouluiset kattaukset. Tähän postaukseen ei näköjään eksynyt kuin olohuoneen ja makkarin kuvia, mutta myöhemmin laitan teille myös kuvaa jouluisesta kattauksesta keittiön puolelta! Harmikseni älysin vasta eilen, että olisi ollut kiva tehdä itsenäisyyspäivälle joku juhlava kattaus, mutta eilinen päivä meni kokonaan jouluruokaillessa H:n lapsuudenkodissa, niin en päässyt toteuttamaan tätä ideaa.. Ehkäpä sitten ensi vuonna mahdollisesti!

Joko sun kotona on kaivettu jouluiset koristeet esille?  10 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan näköistä teillä! Meillä on aika vähän joulukoristeita esillä toistaiseksi, mutta kuusi on kyllä tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Maru! :) Eiköhän teilläkin ala tulla jouluinen koti pikkuhiljaa!

   Poista
 2. Kaunista siellä ❤ mukavaa kun teet näitä postauksia nyt joka päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! Kiva kuulla että kerkeät näitä lukemaan vaikka uusi potaus tulee päivittäin :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Koristeet on kaivettu esille, mutta tänään on vähän semmosta mylläystä kun saapuu uusi sänky makkariin ja vanha lähtee, niin on "rauhallinen joulumieli" kaukana kun on pitänyt matot ja lipastot siirtää hetkeksi sivuun :) Ei ole juuri nyt harmonista olohuoneen puolella :D

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suuret kiitokset! hahah sellaista se on, mutta eiköhän teilläkin ole jouluisempi koti sitten lähempänä joulua! Ja kiva varmasti saada uusi sänky juuri näin ennen joulua :)

   Poista
 4. Oi teillä näyttää ihan älyttömän kauniilta!<3 Saako kysyä mistä noi ekan kuvan verhojen valot on? :)

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! <3 Olen laittanut verhojen taakse vaan menemään sellaista perus jouluvalonauhaa, jotain 6m pitkää ja kieputtanut sitä vaan edes takas menemään siellä :D Toivottavasti tästä sai jotain selkoa!

   Poista