-->

2017/12/09

LUUKKU 9: LINKITÄ BLOGISI!

Nyt olisi teidän vuoro laittaa kommenttiboksi laulamaan! Mun lukulistalle olisi kiva saada uusia blogeja luettavaksi ja tässä samallahan pääsee vielä tutustumaan ihan uusiin bloggaajiin!

Kirjoita siis kommenttikenttään blogisi osoite, sekä pieni kuvaus blogistasi! Aikaa on nyt vain viikonlopun ajan, eli sunnuntaihin 10.12. klo 24 mennessä. Esittelen sitten myöhemmin täällä blogin puolella muutaman blogin!


15 kommenttia:

 1. Kierrätyslifestyle blogini keskittyy kierrätyksen moninaisuuteen diy-juttuineen, refashion ideoineen. Mukaan mahtuu perhejuttuja, hävikkiruokaa ja kaikkea muuta mahdollista. Tervetuloa matalaan linnaani :)
  http://villananna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. https://mylifeasamaterialwhore.blogspot.fi/

  22-vuotiaan Nummelassa asuvan nuoren naisen blogi, jossa nautitaan elämän pienistä iloista, käsitellään henkilökohtaisempia asioita sekä herkutellaan ♥ Ruudun takana kirjoittelee boheemi hedonisti ja hullukissanainen, joka rakastaa kuvailla ruokaa sekä elämän kauniita asioita :)

  VastaaPoista
 3. www.ellileppiniemi.fi

  Lifestyleä, omaa tyyliä ja korkeakouluvaihtoa Englannissa. Pelkäksi hömpäksi en ehkä omaa blogiani koe, sillä mukana on myös syvällisempää pohdintaa esimerkiksi oman tyylin löytämisestä ja kulttuurieroista sekä satunnaisia mielipidejuttuja. Jos tykkää laadukkaista (mutta ei liian suurista haha) kuvista ja että postauksissa on paljonkin luettavaa eli tekstiä, kannattaa kurkata! ;D

  Ps mulla oli netin takia ongelmia kommentoinnissa, niin pahoittelut jos tää tuli kahteen kertaan :D

  VastaaPoista
 4. https://katja-johanna.blogspot.fi/

  Hyvän fiiliksen lifestyle-blogi, jonka aiheina on mm. kauneus, tyyli, sisustus & ruokajutut. Silloin tällöin tulee raapusteltua myös vähän syvällisempääkin tekstiä! :)

  VastaaPoista
 5. allthelittlesnowflakes.blogspot.fi

  19-vuotiaan nuoren naisen lifestyle-blogi täynnä arjen ihania asioita. Blogissa pyörii aika paljon parisuhteeseen liittyviä juttuja, mutta myös syvällisempiä aiheita ja keventäviä haasteita on myös mukana.

  Ps. Sulla on kiva blogi, tykkään siitä ihan hurjan paljon! :)

  VastaaPoista
 6. JASMIINA // 23 // 40100

  Second handia, vegehommia, sarkasmia, kulttuuria, kahvia, rumaa kieltä, räppiä ja ranskanbulldoggi.

  stoori.fi/the-what

  VastaaPoista
 7. https://wwheretonext.blogspot.fi/ < 24-vuotiaan naisen matkablogi, jossa matkustetaan, suunnitellaan matkoja ja puhutaan välillä muustakin kuin matkustamisesta :)

  VastaaPoista
 8. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi yliopisto-opiskelusta, musiikista, valokuvauksesta ja rakkaudesta luontoon, pieniin arjen iloihin ja syvällisiin keskusteluihin.

  VastaaPoista
 9. finnlandsnorsk.blogspot.com

  No olen ehkä jo kerran tai kaksi tän linkitellyt, mutta kyseessä on ihan normaalin arjentallaajan blogi jossa on sitten eniten lifestyle-suuntaisia postauksia omista kiinnostuksen kohteista sekä elämästäni :) Ehkä sitä suuntaa ja omimpia aihepiirejä tulee haettua ja välillä kirjoitettua vakavemmista asioista ja mielipiteiestä. Sekametelisoppa.

  VastaaPoista
 10. https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  Opiskelijan lifestyleblogi josta löytyy niin asukuvia kuin arkisempia kuulumispostauksia. Kauneusjuttua, reissupostauksia ja kaikkea muuta omaan elämään kuuluvaa! :)

  VastaaPoista
 11. https://lauraemiliaan.blogspot.fi

  18-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jonka aihepiirejä ovat lifestylen lisäksi myös muoti, kauneus ja valokuvaus :)

  VastaaPoista
 12. https://lovekatariina.blogspot.fi/

  27 -vuotiaan Vantaalaisen lifestyleblogi, jossa keskitytään elämään, muotiin, kauneuteen ja hyvään fiilikseen. Mukana myös videoita ja matkustelua. =)

  VastaaPoista
 13. www.jennislullaby.blogspot.fi

  26-vuotiaan nuoren naisen, vaimon ja äidin lifestyleblogi. Blogini painottuu perus arjen lisäksi asuihin, sisustukseen, resepteihin ja kirppislöytöihin. Joskus kirjottelen syvällisempiä postauksia, mutta pyrin blogin pitämään silti positiivisena inspiraationlähteenä. :)

  VastaaPoista
 14. sannialina.blogspot.com

  21-vuotias nuori nainen kirjoittelee fiiliksen mukaan kauneudesta, muodista ja kaikennäköisestä kiinnostavasta. :-)

  VastaaPoista
 15. https://paletilla1.blogspot.fi/?m=1

  Kauneuteen ja kosmetiikkaan painottuva blogi, jota kirjoittelee 21 vuotias kosmetologi/kosmetiikkamyyjä:)

  VastaaPoista