2018/01/01

2017 HIGHLIGHTS

Hyvät uuden vuoden toivotukset sinne ruudun taakse! Mulla oli jo eilen tarkoitus tulla kirjoittelemaan viimeinen postaus edeltävästä vuodesta, mutta yllättäen tulikin kiire kaikkien kommelluksien jälkeen! Mun vuoden viimeiseen päivään tosiaan kuului mm.hevosten kanssa kävelyä umpihangessa, jossa oli reiteen asti lunta.. selvittiin kuitenkin takaisin tallille, vaikka vähän eksyttiin polulta hahah! Illemmasta vietettiin sitten vaan iltaa ja ajeltiin, ei siis hassumpi uusi vuosi tälläkään kertaa, vaikka suunnitelmat oli eilen vielä pyöreät nolla!

Nyt kuitenkin palataan vielä viime vuoteen ja sen kohokohtiin. Koko vuosi oli mulle onnea täynnä, mutta myös opettavainen itselleni ja samalla jouduin miettimään paljon, mitä oikeasti elämältäni haluan. Vuosi alkoi onnistumisilla ja uusilla haasteilla niin työkuvioissa, kuin tulevien häiden suunnitteluissa. Blogiurallani pääsin hiukan etenemään uusien laitehankintojen avulla, pääsin tutustumaan uusiin ihaniin bloggaajatyttöihin ja tekemään uusia yhteistöitä ihanien yritysten kanssa.

Tämän vuoden ehdoton kohokohta, joka jää mieleen koko loppuiäksi, oli meidän häät, jotka onnistuivat paremmin kuin hyvin. Haluaisin niin palata tuohon päivään takaisin, mutta toisaalta ihanaa kun häät ovat ohitse, eikä tarvitse niihin säästellä ja stressata tulevatko ne onnistumaan vai ei. Häiden lisäksi mieleen jäi paljon matkustelua, ehdoton ykköspaikka oli New York, jonne myöskin haluan vielä päästä uudelleen. Nykin lisäksi polttareitani vietettiin Tallinnassa ja sen lisäksi matkattiin vielä elokuussa minilomalle Viipuriin. Joulun saimme myös viettää ihanissa Lappi maisemissa, jossa toivottavasti käydään joka vuosi!

Häämatkan jälkeen koin totaallista tyhjyyttä, kun elämääni astui myös työttömyys ja tuli muitakin menetyksiä. Jotenkin olin vähän hukassa kaikkien asioiden suhteen. Tästä kuitenkin opin, että keskityn niihin asioihin, jotka elämässäni on tärkeitä ja yritän välillä antaa itselleni aikaa ja lepoa, koko ajan ei tarvitse olla suorittamassa jotain. Vaikka vieläkään en ole täysin varma, mitä tulevaisuudeltani haluan, niin haluan silti tehdä jokaisesta vuodesta ikimuistoisen ja toteuttaa unelmiani matkustelun ja muiden harrastuksieni suhteen.

2017 oli kyllä itselleni ikimuistoinen, opettavainen ja pääasiassa onnellinen vuosi. Toivon vain, että tästä vuodesta tulisi yhtä antoisa ja ikimuistoinen!

2 kommenttia:

  1. Hyvää uuttavuotta myös sinne! Vuotesi on vaikuttanut blogin osalta kuitenkin tekemisen täydeltä ja onnistuneelta, varmasti vuoden tulee muistamaan aina häiden johdosta! Ja varmasti joskus jos haluaa, niin voi uusia valat ja järjestää muuta ihanaa yhteistä suhteessa, kuten teillä on jo nämä kaikki matkat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekemisen täyteinen vuosi on kyllä ollut todella, mutta onneksi ei kuitenkaan ihan samanlainen kuin mitä muutamia vuosia sitten oli, kun opiskelin ja tein kahta työtä :) Nyt sai kuitenkin keskittyä omaankin elämään, eikä pelkästään työntekoon. Tuo valojen uusiminenkin voisi olla ihan kivaa, mutta en kyllä jaksa enää näin suuria juhlia varmaan järjestää hahah! Ehkä sitten pienemmät juhlat, tai sitten vaan tätä matkustelua yhdessä!

      Poista