2018/01/07

44 ASUA VIIME VUODELTA

Ensimmäisenä kiitokset kaikille, jotka olette kommentoineet meidän Pennin poismenon johdosta - tuntuu edelleen niin kummalliselle elää vain kahden koiran kanssa, mutta pääasia, että Penni saa nyt elää kivuttomasti jossain tuolla pilvien reunalla. Ikävä ei lähde koskaan pois ja mietinkin, miten ihanaa olisi päästä halaamaan vielä kerran kaikkia niitä rakkaita edesmenneitä lemmikkejään..

Vaikka arki löi päin kasvoja ja joudun elämään suruaikaa, niin haluan jatkaa bloggailua normaaliin tahtiin ja pitää täällä ilmapiirin mahdollisimman positiivisenä. Blogin avulla saan muutenkin pidettyä ajatukset vähän muualla ja pystyn keskittymään pelkästään tähän juttuun. Tänään kokosinkin teille kaikki viime vuoden asukuvat, joita on kertynyt 44 erilaista asukokonaisuutta! Mun selfiekeppi nimeltä Harri, on suurimmaksi osaksi näiden kuvien takana ja kiitänkin suuresti kaikkia, jotka ovat jaksaneet toimia asukuvaajani! 2 kommenttia:

 1. Oot niin kaunis ja sun tyyli on niin iisi, arkinen ja käytännöllinen, että kaikki nää asut uskaltaisi itsekin pukea päälle ja vielä välillä tulee kyllä kuolattua joitain juttuja! Ihana postaus, paljon oot asupostailuita saanut vuodessa aikaan!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Katri! Niin ihana kuulla tällaista palautetta <3 jospa tänä vuonnakin saisi ikuistettua yhtä monta asukokonaisuutta :,)

   Poista