-->

2018/01/12

FRIDAY LIST

Helou ja ihanaa perjantai aamua! Onko teillä tälle viikonlopulle suunnitelmia? Törmäsin Kenzasin blogissa tällaiseen kivaan postausideaan, jonka ajattelin ottaa itsellenikin tänne blogin puolelle, tietysti vaan suomenkielisenä versiona! Samalla tulinkin julkaisemaan asukuvat viime viikonlopulta, kun aurinko paistoi tuona päivänä niin ihanasti! Kuvissa näkyy myös mun yksi ehdoton lempparineule, joka on räikeän pinkki. Vaikka viime aikoina olen ostanut lähestulkoon aina värittömiä vaatteita, niin tuo pinkki neule tuo ihanasti väriä asuun kuin asuun!


Mitä on päälläsi tänään?
Mä hengailen vielä tällä hetkellä pyjama päällä sohvannurkassa. Asu kuitenkin ehkä vaihtuu Adidaksen huppariin ja legginsseihin, tänään en jaksa kauheammin miettiä pukeutumista, joten rennolla lookilla mennään!

Mitä kuuntelet tänään? 
Tällä hetkellä taustameluna toimii Haluatko Miljonääriksi-ohjelma, mutta Spotifystä soi välillä Mint-lista! 

Mikä on fiilis tänään?  
Hyvä fiilis! Vihdoinkin stressaavat asiat ovat takanapäin ja pystyy nyt keskittymään vaan normaaliin arkeen.


Viikonlopun suunnitelmat? 
Viikonlopun tosiaan aion viettää rennoissa merkeissä! Tiedossa on kuitenkin työjuttuja, mutta sen lisäksi aion viettää aikaa kotisohvalla ja bloggailun merkeissä. Ei siis hassumpi viikonloppu tiedossa!

Mikä oli hauskin juttu mikä tapahtui tällä viikolla?  
Microblanding kulma- mallina toimiminen (tästä postailenkin heti viikonloppuna!)  ja sitten myöskin uusia tuulia työjutuissa, joita odotan jo innolla!

Pohdinta tältä viikolta? 
Vuoden ensimmäinen viikko oli kaikinpuolin rankka, mutta tämä viikko on onneksi lähtenyt paremmin käyntiin. Vaikka olenkin saanut juosta monessa paikassa ja stressata asioista, niin nyt loppuviikosta kaikki asiat alkaa olla vihdoin hoidettuna, joten täähän oli ihan jees viikko! Ehkä ensi viikosta tulee vielä parempi?!

 Pinkki neule TÄÄLTÄ (gifted) | Farkut Dr.denim | Laukku Louis Vuitton | Kengät Nike Air Max | Aurinkolasit Guess

Gifted by Junkyard Ei kommentteja:

Lähetä kommentti