2018/01/14

KEITTIÖN UUSI PÖYTÄ

Tuon blogin joulukalenterin jälkeen mulle on jäänyt joku ihmeellinen vimma päälle - blogipostauksia on melkoinen määrä ylhäällä ja uusia kuviakin olen saanut hankittua hyvään tahtiin! Miksipä en siis jatkaisi tiheämpää postaustahtia, vai mitä te olette mieltä? Älysin myös, että viimeisimmästä sisustuspostauksesta on ehkä jo luvattoman pitkä aika (koska sehän on tosiaan ollut silloin joulukalenteriluukussa..) mutta nyt saankin vihdoin kirjoitella pitkästä aikaa sisustusaiheista postausta!

 Vaikka muutoshan ei nyt mikään suuri ole, niin meille on rantautunut jälleen uusi huonekalu. Meillähän on ollut suorakulmainen korkeakiiltovalkoinen pöytä jo monta vuotta, mutta sitten sain yksi yö päähäni, että haluan uuden ruokapöydän. Oma suunnitelmani ei kuitenkaan ollut mahdollista toteuttaa vielä, joten haave jäi sitten tulevaisuuteen. Ja kun puhuin tästä pöytä suunnitelmasta, niin meidän tuolle entiselle pöydälle yllättäen löytyi heti ostaja valmiiksi.. :D

Vaikken nyt tosiaan saanut vielä sitä unelmieni pöytää, niin halusin jonkun väliaikaisen ratkaisun. Tähän löytyikin juuri passeli, puinen pyöreä pöytä H:n äidin varastotiloista. Sipaisin pöytään vain uuden valkoisen maalipinnan ja vola! Ruokapöytä olikin sillä valmis ja lähes ilmainen hanke.

Pyöreä pöytä sopi myös ehkä paremmin meidän pieneen keittiöön, kuin suuri suorakulmainen ja toi samalla uutta ilmettä kotiin. Aurora tuolit tulevat varmasti pysymään meillä kyllä ikuisesti ruokapöydän tuoleina, toivottavasti saisin joskus tilattua noita enemmänkin jemmaan..

Tästä keittiönpöydästä toivottavasti myös tulee uusi datausnurkkani. Vaikka meillä on makkariin tehty erillinen työpiste, niin en ole tainnut koskaan istua siellä koneella, koska siinä ei ole sopivan korkuista tuolia. Istunkin kone sylissäni monia tunteja päivässä tässä sohvalla löhöillen, joten selkääni ajatellen olisi varmaan paremppi siirtyä työskentelemään keittiön pöydän ääreen!

Tämän kuun kattauksen tulenkin sitten rakentamaan pyöreän pöydän äärelle, saa nähdä miltä se tulee näyttämään! 
6 kommenttia:

 1. Ihana pöytä! Itse olen haaveillut Formarin Yhdessä-pöydästä ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! <3 Googletin tuon Formarin pöydän ja se oli kans kyllä kivan näköinen! :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihanat noi tuolit! :) Toi tehoste seinä on myös superkiva! :) Pyöreä pöytä on kyllä kivaa vaihtelua neliskanttiselle ja sopii kyllä paremmin pieniin tiloihin! :)

  VastaaPoista
 3. Upeat nuo tuolit! Oon kanssa haaveillut pyöreästä pöydästä, lapsesta asti tottunut perus pöytään ja pyöreä olisi jotenkin ihanan erilainen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pöytä, tuolit sopii myös hyvin! Musta pyöreä pöytä on paljon yhteisöllisempi ja kivempi, jos on isompi porukka niin tavallaan kukaan ei jää ulos tai reunoille kuten neliöissä pöydissä :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan totta! :) Tietty pyöreeseen pöytään ei mahdu ihan samalla tavalla vaikka ruokaa esille, kuin suorakulmaiseen, mutta se ei ainakaan meillä haittaa kun pöytä on niin vähäisellä käytöllä :D

   Poista