2018/01/31

KUUKAUDEN OSTOKSET

Tammikuun vika päivä - olenko ainoa, jonka mielestä on tuntunut että tää koko kuukausi mateli eteenpäin todella hitaasti? Toisaalta sitten taas viikot menee hirveän nopeaa vauhtia, melko outoa hahah! No mutta tässä kuussa yritin vähän miettiä, mitä kaikkea shoppailinkaan ja ajattelin koota niitä tähän postaukseen.

Shoppailuaddiktio on kyllä yksi sellainen kirous, mistä ei pääse millään eroon. Mun pitäisi ihan oikeasti nyt laittaa lompakon nyörit kiinni, koska mulla on säästötavoite Lontooseen lähtöä varten. Sieltä kuitenkin saa paljon sellaisia juttuja, mitä Suomesta ei saa, eikä mulla ole kyllä koskaan ollut liikaa rahaa mukana ulkomailla.. Miten sen säästämisen aloittaminen voikin olla niin hankalaa? Nytkin vaatekaappini kaipasi oikeasti uusia vaatteita (vielähän mulle on yksi paketti tulossa postissa grhmm..) ja haaveilen jo uusista sisustus ja huonekaluesineistä jne.

 Zalandolle tuli tehtyä pieni tilaus, kun Laura vinkkasi ostoslistastani että Hollisteriahan myydään siellä. Menin heti tietysti kurkkaamaan löytäisinkö ne kyseisest kollarit, mitkä Harrillakin on, mutta löysinkin vielä kivemmat! Vaikka nämä oli miesten puolelta, löysin itselleni kyllä parhaimmat kollarit ikinä. Näiden lisäksi myös Niken t-paita tarttui mukaan, joka multa löytyykin pitkähihaisenakin. Niin hyvä treenipaita!

Myös pari Puman juttua löytyi Zalandon paketista. Mustat pitkävartisemmat kengät treeneihin ja alelaarista löytyi myös ihanat mustat urheilurintsikat, joihin tykästyin heti kun ne ei ollut ihan perusmalliset urheilurintsikat!

Myöskin muutamia meikkiostoksia on tullut tehtyä tammikuun aikana. Mulla on ollut vähän hakusessa meikkivoide, joka ei maksaisi maltaita mutta pitäisi kuitenkin kasvot tasaisena koko päivän ajan. Harmikseni Lumenen meikkivoide, joka oli superhyvä, niin sitä ei tietystikään löydy sitten enää mistään. En myöskään halua, että meikkivoide pitää aina etsiä ympäri maailmaa että sen saa käsiinsä, vaan se on oltava helposti saatavilla silloin kun se loppuu. Nyt otinkin testiin Nyxin stay matte but not flat meikkivoiteen, joka on vaikuttanut tähän mennessä hyvälle valinnalle!
Myös Petteri punakuono tarvitsi jonkun peiteaineen ja tämä Nyxin vihreä peitevoide on kyllä toiminut hyvin! (kiva kun mulla on ollut melkein jokaisissa asukuvissa ihan punainen nenä kun ei ole ollut mitään peitevoidetta..)

Myös Wishille tuli tehtyä pieni tilaus missä tilasin uusia puhelimenkuoria. Kaikki muut kuoret onkin tullut sieltä, mutta M kuoret on ostettu Glitteristä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti