2018/01/08

SHOPPING LIST

Viime vuoden alussa teinkin tällaisen shoppailulistan blogin puolelle, kaikesta siitä, mitä shoppailuhaaveita mulla olikaan viime vuodelle. Nyt onkin hyvä palata tuohon postaukseen ja katsoa, mitkä toiveista toteutuikaan. Yllättävän moni onnistui, mutta yllättävän moni löytyy edelleen tämän vuoden listalta! Vaikka mainitsinkin aikaisemmin säästäväni tänä vuonna mahdollisesti matkusteluun, niin silti aion säästää samalla kalliimpiin hankintoihin ja toivon mukaan joku näistä tämän vuoden shoppailuhaaveista toteutuisikin tänä vuonna!

Vaatteet yleensä ottaen ostan ihan perus vaatekaupoista, mutta kengät, laukut ja muut asusteet on yleensä sellaisia, joihin haluan panostaa, koska ne säilyy kauemmin ja ovat sellaisia, joista olen kauan aikaa haaveillut.


Tämän vuoden ostoslistalta löytyykin tällaisia juttuja: 

Kunnon toppatakki. Edelleenkin! Ja edelleen haaveilen tuosta Ganada Goosen takista, siitä ei pääse yli eikä ympäri!

Vaaleat revityt farkut. Täydellisen istuvat, täydellisesti revityt ja vaaleansiniset farkut. Yllättävän hankalaa löytää tällaisia!

Hollisterin lökärit. Kadun kyllä suuresti kun en ostanut noita harmaita kollareita Nykistä, kun H osti itselleen tuollaiset. Olenkin joutunut käyttämään sen ylisuuria housuja, mutta toivottavasti samat housut löytyisivät seuraavallakin kerralla kun pääsee Hollisterille!

Treenivaatteita. Treenivaatepuolelta voisin hankkia ehkä yhdet housut, yhden paidan, urheilurintsikat sekä ulkoiluun kevyt toppatakin.

Uusia lenkkareita. Näitä voisi hankkia vaikka useammat! Ehkä uudet Airmaxit tulee myös hankittavaksi, kun vanhat alkavat olla jo vähän kärsineet.. Uusia korkkareitakin olisi ihan kiva saada hyllylle koristeeksi!

Laukkuja. Tämä taitaa olla ikuisesti ostoslistallani, eihän laukkuja voi olla koskaan liikaa?! Tänä vuonna haaveena olisi Guccin Marmont laukku tai sitten uusi käyttölaukku, joka voisi ihan hyvin olla vaikka LV:n Neverfull eri värissä vain kuin nykyiseni. Mulla kyllä toisaalta on näitä laukkuhaaveita niin monta, etten osaa oikein päättää minkä ostaisin seuraavaksi hahah!

Asusteet. Edelleen. Olen niin surkea ostamaan näitä. En ostanut viime vuonnakaan varmaan yhtään korua. Uusi rannekello olis jees ja sen lisäksi jotain rannekoruja tms. Asustevarastoon olen myös haaveillut tuota Guccin vyötä, sekä paksumpaa laadukkaampaa huivia.

Meikkejä. Uuden meikkipöydän myötä olen vähän innostunut jo ostamaan uusia meikkejä. Ehkäpä Lontoon reissulla voisi suunnata Sephoralle?

T-paitoja, Sukkia, perusvaatteita. Olen karsinut vaatekaapistani melko paljon vaatteita, joten uusille paidoille ainakin löytyisi käyttöä. Myös "vähän" rikkinäiset topit ja sukat voisi vaihtaa suosiolla uusiin hahah. Olisi ehkä myös aika hankkia jotain vaikka uusia kesämekkoja, millonkohan olisin viimeksi edes käyttänyt sellaista?!


2 kommenttia:

  1. Mun tavoitteet ei ole kun olla ostamatta mitään ylimääräistä tällä hetkellä :D Tuntuu, että kaapit pursuaa tavaraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah tuo on kyllä hyvä tavoite! mä yritän pysyä vaan näissä must-hankinnoissa, ilman että tulisi ostettua mitään heräteostoksia :D

      Poista