2018/01/24

TB STYLE - TAMMIKUU 


Nyt on taas se päivä kuukaudesta, kun saa kauhulla katsoa mitä onkaan pukenut päällensä vuosien aikana. Oikeasti, mitäköhän sitä on tullut välillä ajateltua joitakin asukuvia napsiessa?! Onneksi kuitenkin joka vuosi on ollut parannusta nähtävissä hahah!

2012 Tammikuussa käytiin Teneriffalla (vasen yläkulma) jossa mulla on vielä ruskeat hiuksetkin. Asukokonaisuus on yllättävän kiva, mutta ei ehkä enää mun tyyliseni! Korkkarit löytyy vielä hyllyltä, mutta muuta en tästä asusta omista.

2013 asu on oikeasti JÄRKYTTÄVÄ! Tämä asu menee tosiaan siihen "en pukisi enää koskaan" kategoriaan :D En pukisi kyseisestä asusta enää mitään päälleni, enkä mitään noista kyllä omistakaan. Asun kruunaa vielä juuri blondattu tukka, joka on aivan oranssi. En tiedä mikä älynväläys on ollut pukea neonpinkki minihame, Hello Kitty kengät ja tuollainen yltiöpaksu tuubihuivi..

2014 Asu on melko tällainen kotioleskeluasu, joka on ihan jees! Toppi löytyy vielä vaatekaapista. Ikävöin kyllä noita beigejä Uggeja, jotka harmikseni menivät pilalle kun läjäytin kaupassa oliiviöljypurkin niiden päälle..

2015 (vasen alakulma) onkin ainoa tammikuun kuva, jossa on oikeasti toppatakki päällä.. Ehkä se olisi ollut paikallaan nyt kovillakin pakkasilla?! :D Tuota takkia ei enää minulta löydy, mutta asu on ihan kiva, vaikka en olekaan kokomustien asujen suuri ystävä!

2016 Tästä asusta tykkään ja tämä onkin näistä lempparini! Kaikki vaatekappaleetkin ovat vielä tallessa, paitsi huivin olen myynyt pois.

2017 asu on myöskin kiva ja tästä asusta löytyykin kaikki vielä kotoa! Pukeuduin itseasiassa yksi päivä lähes samanlaiseen asuun kuin tämä.

2018 vuoden asu on vähän rennompi ja sporttisempi. Jotenkin olen viime aikoina viettänyt ehkä luvattomankin paljon aikaa hupparissa tai lökäreissä, joten se alkaa näkymään myös osittain asukuvissani ja arkipukeutumisessa. Mutta välillä on kiva pukeutua klassisesti ja välillä taas rennompaan asukokonaisuuteen! Tästä asukokonaisuudesta onkin tulossa lisää kuvia myöhemmin tällä viikolla!

Mikä sun lempparisi on näistä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti