2018/01/10

WINTER WONDERLAND - LEVI LAPLAND

Kovat pakkaset ovat hyökänneet tänne viime päivien aikana, mutta silti mä jaksan ikävöidä tuonne suurien lumikinoksien luokse -20 asteen pakkasiin. Okei, en ole mitenkään innoissani kylmyydestä, koska sillon lähinnä kökin sisällä hahah. Tänä talvena olen kuitenkin onnistunut harrastamaan "ylipukeutumista", eli olen liikkunut ulkona todella paksussa kerrastossa, erittäin tyylikkäänä ja samaan aikaan meinaan saada lämpöhalvauksen toppatakkini alla.

Ja tän pakkasilmiön lisäksi täällähän on paistanut parin päivän aikana myös aurinko, mitä en ole tosiaankaan nähnyt Levi reissun jälkeen! Ehkä senkin takia aloin selailemaan näitä lumipuuteri kuvia tietokoneen uumenista..

No, mutta se niistä sääilmiöistä ja lumikuvista. Tammikuun toista viikkoa on yritetty rullailla eteenpäin, toivottavasti tässä viikossa olisi enemmän iloa, kuin edellisessä viikossa!  Olisi kiva, että tämä vuosi lähtisi rullaamaan hyvin eteenpäin, vaikka alussa onkin vastoinkäymisiä. Tällä viikolla on kuitenkin ollut kivasti taas menoa, viikkooni on kuulunut mm. maalaushommia, bloggailua, työjuttuja, oman kodin pieniä sisustujuttuja ja toivottavasti saisin myös raahattua itseni loppuviikosta salille pitkästä aikaa!

Ja hei! Mähän tosiaan kuvailin videoita näiden kuvien lisäksi, joten tein pienen koosteen taas teille tänne nähtäväksi meidän reissusta. Vaikka olenkin hiukan kömpelö ja meinaan menettää hermoni videoiden tekemisessä, niin toivottavasti näissäkin oppii koko ajan paremmaksi!

Tykkäätsä katsella ennemmin kuvia vai videoita täältä blogin puolelta?

9 kommenttia:

 1. Aivan ihania noi maisemakuvat ku kaikki on tommosta vaaleaa ja vaaleanpunaista ja sinistä ja kunnon baby-värejä! Toivottavasti tänne etelämpäänkin saataisiin lunta ja sitä myöten myös valoisaa aikaa :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Meillä täällä keski-suomessa on ollut ihmeellisen valosaa nämä pari päivää ja ihanasti iltapäivästä on tullut tuollainen vaaleanpunainen taivaskin :)

   Poista
 2. Oi miten ihanat kuvat, luminen Lappi on niin kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Vitsit miten kiva postaus. Ehdottomasti videoita vaan lisää <3 Todella kauniit maisemat ja just miehelle sanoin tätä katsoessa että meidänkin pitää lähteä pohjoiseen reissulle!

  VastaaPoista
 4. Eka kommentti tais hävitä johonkin bittiavaruuteen. Mut voi miten kauniit maisemat ja ehdottomasti lisää videoita vaan, antaa tosi paljon maustetta ja lukijoille vieläkin enemmän. Tätä katsoessa iski lappikuume välittömästi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah molemmat kommentit näköjään löysivät perille! :D ja eikun Lappiin varaamaan reissua, se on kyllä yhtä antoisa kuin joku ulkomaanreissukin<3 Ja kiitos tästä, mäpä tuumaan jos keksisin jotain videoita tänne :)

   Poista
 5. SIis niin upean näköistä <3 Meillä levinreissu viikon päästä edessä, ihana fiilistellä näitä kuvia täältä sun blogista nyt *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa reissua teille! <3 Kohta säkin pääset näihin maisemiin!

   Poista