2018/02/02

FRIDAY MOOD 

Kivaa perjantai aamua! Mun pitäisi olla jo kovaa vauhtia pakkailemassa Helsinkiin lähtöä varten, mutta nyt yllättäen jumituinkin koneen äärelle yökkäri päällä.. Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on? Ois kiva kuulla mitä teille yleensä ottaen kuuluu!

Lemppari asu tältä viikolta? Varmaan tää jouluinen jumpsuit, joka päällä istun nytkin tässä hahah..

Perjantain fiilis? Ihan kiva fiilis! Nyt kyllä on ollut niin laiska aamu, että pitäisi vaan jaksaa alkaa tekemäänkin jotain. Tällä hetkellä olsii niin mukava vaan selailla tietokoneella jotain tai katsoa telkkarista jotain hömppäsarjaa. Odotan kuitenkin innolla Helsinkiin lähtöäkin!

Viikonlopun suunnitelmat? Helsingissä hengailua, ystävän näkemistä ja mahdollisesti kahviloissa käymistä ja kuvausjuttuja!

Viikon kohokohdat? Kivat työpäivät, laskiaispullat, A:lta saadut synttärilahjat ja H:n kanssa hengailuhetket kotona!

Uni joka jäi mieleeni? Viime yön uni, jossa Harri löi kaverinsa pään sellaiseen rautatankoon (oisko vähän salkkareista tullut vaikutteita?) ja sitten suutuin sille tosi paljon, kun en voinut käsittää miks se on niin väkivaltainen. Lähin sitten juoksemaan pitkin New Yorkia ja menin sellaiseen halliin piiloon heinäkasaan. Harrihan löysi mut sieltä ja sitten juoksin sieltä Upper East Sidelle päin, mutta en päässyt yhden sillan yli, koska siinä oli niin suuret välit niissä laudoissa ja mulla oli Babar mukana. Sitten älysinkin olevani aivan hukassa ja mulla oli taskussa hotellin avaimet, mutta en muistanut koko hotellin nimeä tai osoitetta.

Paras hankinta tällä viikolla? Ginalta pari ihanan pehmeää neuletta!

Mälsin juttu tässä viikossa? Päänsärky/niskakipu (onneksi se loppui tiistaina), vähän kuumeinen olotila välillä, kylmyys ja kauhea lumipyry!

Viikon paras herkku? Ben&Jerrys Strawberry Swirled

Uusi asia, jota koin tällä viikolla? Töissä kokee tietysti koko ajan jotain uutta, mutta mitään muuta ei nyt kyllä tule mieleen!


Vapaapäivien suunnitelmat? Mun vapaapäivät on sisältänyt mm. kotona löhöilyä (lähinnä sen päänsäryn takia), asioiden hoitamisia, autoajeluja ja nyt tietysti kellekään ei jäänyt varmastikkaan epäselväksi, että olen menossa sinne Helsinkiin nyt viikonloppuna :D


 Kengät Puma | Nahkahousut Zeeprafashion | Collegepaita (gifted) TÄÄLTÄ | Pipo H&M
 
Gifted by Junkyard

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti