-->

2018/02/14

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ + ARVONTA!

 Kaupallinen yhteistyö Arnolds

Ihanaa ystävänpäivää! Onko teillä ystävänpäiväsuunnitelmia? Me olemme yleensä H:n kanssa vietetty ystävänpäivää pulkkamäessä eväiden ja koirien kera, mutta tänään meillä molemmilla on töitä, joten vietimme tätä ystävänpäivää hiukan etukäteen viime viikonloppuna! 

Lauantaina pakattiinkin koirat ja pulkka kyytiin ja suunnattiin taas ihan uudelle pulkkamäelle. Olemme joka vuosi olleet aina eri mäessä laskemassa, mutta joka kerta meillä on yhtä päätön meno siellä :D Aikaisempina vuosina myös edesmennyt koiramme Penni matkusti tyytyväisenä pulkassa samalla kun Babar veti sitä pitkin lumipenkkoja perässään.


Pulkkailun lisäksi meidän ystävänpäivä treffeihin on kuulunut ehdottomasti nämä herkulliset Arnoldsin vaaleanpunaiset Pomada Creme munkit. Olen tainnut ihastua näihin munkkeihin enimmäkseen sen herkullisen vaniljacreme täytteen takia, hahah! 

Jos sulla on ystävänpäiväsuunnitelmat vielä ihan auki, niin käy nappaamassa Arnoldsista tällaiset herkkumunkit mukaan ja suuntaa sen oman puolisosi tai parhaan ystäväsi kanssa pulkkamäkeen tai tekemään jotain muuta kivaa! Ystävänpäivänä on kiva muistaa niitä tärkeitä läheisiä ja viettää aikaa yhdessä vaikka kahvittelun merkeissä tai leffaa katsoessa. 
 

Arnoldsin kanssa haluttiin myös ilahduttaa teitä pienellä arvonnalla! Kenen kanssa sinä jakaisit tällaisen donitsilaatikon? Voit osallistua kilpailuun vastaamalla blogin kommenttikenttään tai sitten minun Instagramin puolella (@miinakaroliina) Muista myös jättää blogin puolelle sähköpostisi! 

Arvonta päättyy sunnuntaina 18.02.2018 klo 23:59. Onnea arvontaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti