2018/02/28

KYLPPÄRIN JÄRJESTYS 

Hyvää viimeistä helmikuun päivää! Täällä taistelen edelleenkin räkätaudin kanssa ja alan vähän kyllästymään jo neljän seinän sisällä kyyhöttämiseen.. Muutenkin ulkona on ollut joka päivä ihanan aurinkoinen keli, mutta en ole viitsinyt lähteä ulkoilemaan tämän flunssan takia ja onhan siellä ollut ihan pirun kylmäkin! Nyt olisi kuitenkin lenkki-intoa, koska sohvalla makaamisen kiintiö taitaa olla nyt hetkeksi täynnä.

Eilen kuitenkin kun jaksoi vähän tehdäkin jotain niin aloinkin siivoilemaan kotona ja samalla kuvailemaan miltä meidän kylppärin järjestys näyttääkään! Meillä on aika pieni kylppäri ja inhoankin kun siellä on vessat ja pesukoneet samassa tilassa, mutta pienessä asunnossa ei kauheasti ole tilavia kodinhoitohuoneita ja erillisiä vessoja, joten näillä mennään ainakin tällä hetkellä!

Kylppärissä meillä ei kauheasti ole säilytystilaa, ainoastaan altaan alla oleva kaapisto jossa on kaksi vetolaatikkoa. Kaikki purnukat ja hygieniatarvikkeet mahtuvat kuitenin ihan hyvin näihin laatikoihin, siivousvälineet ja lääkkeet meillä onkin sitten eteisessä säilytyksessä. Vessapaperit löytyvät pesukoneen viereisestä korista ja pyykkipussi pesukoneen päältä. Pyykit meillä kuivataan seinästä vedettävillä narusyteemillä.

Ainoa miinus näissä allaskaapeissa on, että purnukat eivät mahdu olemaan pystyssä ja silloin tietysti ne olisi helpommin nähtävillä. Muuten kaikki mahtuukin hyvin, en ostele juurikaan mitään turhia purnukoita säilöttäväksi! Alemmassa laatikossa löytyykin kaikki pienemmät tavarat, kuten kynsilakat, hammasharjan laturit, rusketuskintaat jne.

Shampoot, hoitoaineet jne. löytyvätkin luonnollisesti suihkuhyllystä. Tämä hylly on ollut ihan sopiva tähän kylppäriin, mutta nyt olen alkanut jotenkin ärsyyntymään siihen, koska olisi kiva kun kaikki näkyvillä olevat purkin olisivat samantyylisiä ja haluaisin myös saada laattoihin syvennyksen, jossa pulloja voisi säilyttää. Mutta, eipä sitäkään tullut ajateltua silloin kylppäriremontin yhteydessä :D

Nyt on blogin puolella tullut esiteltyä keittiön , makkarin ja kylppärin järjestykset. Jäljelle jääkin vielä eteinen, vaatehuone ja ehkä myöskin varasto? Nyt keväällä mulla olisikin muutama järjestelyjuttu tulossa, oma varasto ainakin pitäisi järjestellä vielä parempaan kuntoon, autotalli pitäisi laittaa järjestykseen ja töissäkin mulla on pieni projekti meneillään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti