2018/02/08

MAKKARIN JÄRJESTYS 


Nämä säilytysratkaisuista tehdyt postaukset ovatkin olleet yllättävän suosittuja - viimeksi postailinkin miten meidän keittiössä on kaikki järjestyksessä. Nyt kotona onkin ollut hiukan hiljaisempaa järjestelemisessä, koska aika monet paikat alkavat olla hyvällä mallilla. Varasto on tietty eri asia, mutta en pysty järjestelemään siellä mitään kun on pimeää ja kauhesti pakkasta! Kurkataan nyt kuitenkin mitä makkarissa säilytetään!

 Makkarissa kaikista paras säilytystila on kyllä sängynalus laatikot. Meidän sänky onkin ostettu Ikeasta ja siinä on neljä vetolaatikkoa, johon mahtuu paljon tavaraa! Meillä ei ole käytössä kuin kaksi laatikkoa, koska yksi laatikko on otettu pois että koirat saavat nukkua sängynalla ja toinen laatikko ei aukea kovinkaan hyvin kun yöpöytä on aivan sängyn vieressä. Kahteen isoon laatikkoon mahtuu kuitenkin meillä hyvin kaikki meidän pussilakanat, pyyhkeet ja sitten tuollaiset pienemmät tekstiilit, kuten laudeliinat, pöytäliinat jne.

Makkarissamme on kolme kaappia, jotka toimivat aiemmin juurikin liinavaatekaappina sekä Harrin vaatekaappina. Haluttiin kuitenkin saada makkariinkin telkkari, joten purettiin toisesta kaapista väliseinä pois ja asennettiin telkkarille oma tilansa, joka toimii samalla työpöytänä! Nurkkaan jäikin sitten yksi pystykaappi, johon sai kaikki kansiot, paperit ja askarteluvälineet. Ylemmissä kaapeissa meillä on sitten vielä kaikki koristetyynyt sekä kynttilät.
Kaikki vieraslakanat, peitot ja tyynyt meillä on sohvan alla säilytyksessä. Näin makkarista ei tule mitenkään täyteen tungettu, vaan tilaa jää hyvin kun karsii kaikki turhat koristetyynyt ja muut tilaa vievät tekstiilit. Tietysti kaikista parashan oisi, jos omistaisi sellaisia pusseja, joista voi imeä vielä ilman pois, niin nämäkin mahtuisi vielä pienempään tilaan! Sen lisäksi olen ajatellut, että meillä riittää hyvinkin 4-5 paria pyyhkeitä sekä pussilakanasettejä. Kaikki pysyy vielä paremmin järjestyksessä, kun isoihin laatikoihin laittaa pienempiä laatikoita, joihin saa pienempiä tavaroita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti