2018/02/10

MICROBLANDING OSA 2. 

Tammikuun alussa kävinkin 3D Microblanding kulmamallina , kun kosmetologini Sini kävi tämän kyseisen Max Brownin koulutuksen! Nyt reilu kuukausi myöhemmin, kun kulmat olivat parantuneet entisestä käsittelystä, tehtiin mulle uusintakerta. Tässä Microblanding tekniikassa tosiaan se tehdään kaksi kertaa, koska ensimmäisessä käsittelyssä pigmenttiä saattaa hävitä joistain kohdista joten vahvistuskäynnillä korjataan nämä kohdat.

Tältä (yläkuva) siis kulmat näyttivät ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Parantuminen sujui todella hyvin, rupea alkoi irtoilemaan joskus viikon jälkeen ja sitten kulmat vaalenivatkin hiukan. Toinen käsittely tehtin samalla tavalla, ainoastaan kulmille ei tarvinnut piirtää mallia valmiiksi, vaan ne tehtiin enemmänkin vapaalla kädellä. Yhtälailla ne viillot tuntuivat ilkeiltä, mutta vain pienen hetken! Ensimmäinen käsittely taisi kestää pari tuntia, kun toinen taas reilu tunnin verran.

Toisen käsittelyn jälkeen kulmiin tuli tosiaan ryhdikkyyttä, tummuutta ja ne näyttävät siistimmiltä. Nyt sitten odotellaan taas että kulmat parantuvat ja voinkin myöhemmin vielä kirjoitella, miltä kulmat näyttävät vaikka parin kuukauden jälkeen. Pysyvyys näillä on n. 12 kuukautta, riippuen ihotyypistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti