-->

2018/02/04

TÄMÄN HETKEN SISUSTUSHAAVEET

Olen sisustuksen suhteen ollut aina vannoutunut hopea-harakka. Nyt kuitenkin kun taas kevät alkaa pikku hiljaa lähenemään ja sisustusinspiraatiot nousemaan, olen alkanut huomaamaan, että haaveilen kaikenlaisista kultaisista yksityiskohdista. Tuota kultaa on vaan äärettömän hankala yhdistellä, kun jokaisessa huoneessa on aika paljon hopeisia/kromisia huonekaluja, kehyksiä, kynttilänjalkoja jne. Kultainen kuitenkin olisi aika ylellinen väri pienissä yksityiskohdissa, mutta niitä pitäisi sitten olla jossain pienemmässä huoneessa.

Kodin ostoslistalla ei olekaan nyt oikeastaan mitään erikoisempaa, makkariin olisi tarkoitus hankkia kromiset yöpöydät jossain vaiheessa ja mahdollisesti myös uudet pöytävalaisimet. Näitä kultaisia juttuja olen nimenomaan haaveillut joko vaatehuoneeseen tai vessaan. Nytkin olen vaan haaveillut siitä walk in closetista, jossa värimaailma olisi valkoinen, mutta siellä olisi pieninä yksityiskohtina kultaista ja vaaleanpunaista. Olen myös haaveillut sellaisesta omasta tyttömäisestä vessasta, jossa värimaailma olisi beige-vaaleanpuna-kultainen. Ehkä olen vaan kyllästynyt tuohon nykyiseen vaatehuoneeseen (ja oma erillinen wc olisi aika luksusta!) joten nämä kultaiset haaveet ovat tosiaankin tällä hetkellä vaan haaveita. Ehkä mä joku päivä asustelen sitten siellä omakotitalossa!

PS. opin vasta tällä viikolla käyttämään Pinterestiä ja nyt vasta ymmärrän miksi kyseistä sivustoa hehkutetaan! Olen kyllä aina omistanut Pinterestin, mutta en ole koskaan oikein ollut perillä että miten niitä kuvia siellä tallennetaan, vaan olen aina tallentanut ne kuvat suoraan puhelimeen.. :D Nyt olenkin kuluttanut aikaa oikein urakalla kyseisellä sivustolla ja tehnyt monia eri tauluja sinne..

Onko siellä muita jotka ovat ihastuneet kultaisiin sisustusesineisiin? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti