2018/02/17

TO-DO LISTA TULEVILLE MATKOILLE 


New York.. Tuo mielettömän upea kaupunki vei kyllä mun sydämmen viime heinäkuussa ja nyt kun selailin tähän postaukseen kuvia tuolta viime reissulta, niin oli aika lähellä, etten bookannut jo uusia lentoja tuonne kaupunkiin (ilman paluulentoa tietysti hahah) Toivottavasti pian näkisin vielä tuon suurkaupungin ja Harrille tuumasinkin, että pitäisikö nauhoittaa johonkin sitä kaupungin melua, niin voisi kuunnella sitä nukkumaan mennessä :D Mietin tätä jo siellä Nykissä, kun mietin osaanko nukkua kotona enää ilman sitä autojen töötöttelyä ja hälytysajoneuvojen ulvontaa.. Vaikka tämä postaus on buukattu täyteen näitä Nykin kuvia, niin seuraavat reissut onkin tiedossa ihan eri paikkoihin. Matkakuvia on kuitenkin kiva selailla jälkikäteen ja ajattelinkin vähän raottaa, mitä ollaankaan suunniteltu tuleville reissuille!

 Lontoo - Huhtikuu 

- Ensimmäisinä päivinä lähdemme katsomaan Harry Potter mestat! Vaikken ole mikään yybersuuri Harry Potter fani, niin silti odotan kyllä innolla tätä reissua, onhan se paikka varmasti aivan huikea! Meille taisi olla kermakaljat jo varattuna.. (meinasin kirjoittaa karmakeljat)

- Shoppailua, shoppailua ja shoppailua. Tämähän on kaupunkilomien pääpointti, right? Meillä on vaan kyllä reissussa käsimatkatavarat mukana, joten taktiikkani on, että mitä kalliimpaa ostan, niin sen paremmin ostokseni tulevat mahtumaan laukkuuni!

- Uusien kahviloiden kiertelyä. Siskopuoleni sanoi ainakin että on haalinut tätä varten jo suuren listan valmiiksi?

- Vertigo 42. Täällä vierailin viimekin kerralla ja tänne on pakko päästä uusiksi! Shampanjabaari upeilla näköaloilla, tietysti 42 kerroksen korkeudesta!

- Kuvailua tietysti! Onneksi siskopuoleni heiluu yhtä innokkaasti kameran kanssa kuin minäkin :D


Islanti - Kesäkuu

- Islannissa vietämme viisi päivää, ensin otamme sisäisen lennon Reykjavikistä ja sitten vuokraamme auton ja ajamme sillä takaisin.

- Valas safari! Islannissa pystyy bongailemaan sinivalaita, ryhävalaita niinkuin miekkavalaitakin veneretkellä!

- Issikkavaellus. Tämä oli ainakin siskoni ja minun toiveenani, mutta äiti ei ollut kovinkaan innostunut joten jää varmaan sitten odottelemaan meitä johonkin :D

- Myvatn nature bath - höyryaltaat ja lämmin laguuni..

- Penismuseo.. Jep Islannissa on kuulemma sellainen :D

- Kaikki ihanat maisemat ja taas kuvailu kuuluu varmasti tähän meidän reissuumme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti