-->

2018/03/31

JOTAIN TAVALLISTA, JOTAIN PUNAISTA   Kaupallinen yhteistyö Junkyard 

Shoppailu on aina kivaa kun saa etsiä niitä aivan uudenlaisia vaatekappaleita sinne omaan vaatekokoelmaansa. Harvoin sitä on innoissaan ostamassa kaupasta ihan niitä perusvaatteita, kuten täydellisiä farkkuja, sukkia tai perus t-paitoja. Itsekin kyllä vältän melko pitkälle perusvaatteiden ostoa, yleensä perus topit repeävät ennen kuin hankin uusia ja samoin kävi nyt mun mustille farkuille. Nyt kuitenkin olen pyrkinyt petraamaan asian kanssa ja shoppailen myös aina säännöllisesti näitä perusvaatteita!
 
T-paita TÄÄLTÄ | Mustat farkut TÄÄLTÄ
 
Farkuissa ykköstoiveeni on se, että ne istuvat hyvin ja ovat mukavat päällä. Mustat farkut ovat itselläni varmaan eniten käytössä, joten niiden täytyy ehdottomasti olla hyvät jalassa. Junkyardin XX-XY really tight farkut yllättivät kyllä suuresti, ne oli juuri sopivan pillit, korkea vyötärö tuli sopivan ylös ja farkut tuntuivat mukavalta päällä! Perus farkkujen kaveriksi valikoituikin ihan perus valkoinen t-paita, joka toimii aina farkkujen kaverina.

Ennen olin värien suurkuluttuja, mutta nyt vanhemmiten värit ovatkin muuttuneet harmaaksi, valkoiseksi ja mustaksi ja vaatekaapista karisee koko ajan kaikki värikkäämmät yksilöt pois. Nyt kuitenkin vaaleiden hiusten kanssa haluaisi yhdistellä niihin basic sävyihin jotain värikästä ja olenkin hullaantunut hiukan punaiseen! Pienissä määrin kylläkin vielä, kuten näissä korviksissa, jotka tekevät heti perus asukokonaisuudesta mielenkiintoisemman!

Olen haaveillut tällaisista hapsukorviksista jo jonkin aikaa, mutta epäröinyt tulenko käyttämään niitä, kun en ole kovinkaan suuri korujen käyttäjä. Nyt kuitenkin olen päättänyt, että alan opettelemaan ottamaan näyttäviäkin koruja arkiseen käyttööni. Olenkin jo suunnitellut muutamia

asukokonaisuuksia näiden kanssa, haaveena olisi kyllä yhdistää nämä punaiset korvikset punaisten korkkareiden kanssa! Mustat korvikset taas toimivat oikeastaan minkä asun kanssa tahansa.

Punaiset hapsukorvikset TÄÄLTÄ | Mustat hapsukorvikset TÄÄLTÄ

Paketista paljastui myös jotain valmiiksi kesälle.. Viime kesänä ihastuin kaikkiin flipfloppeihin ja Nykistä metsästinkin sellaisia. Nyt ihastuinkin näihin Pepsi sandaaleihin, tulen niin käyttämään näitä kesällä kauppareissuilla! :D

Pepsi sandaalit löytyy TÄÄLTÄ!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti